Quality Controller till Four FM

Quality Controller till Four FM

Four FM är på framfart och söker nu en Quality Controller för att säkra upp vårt kvalitetsarbete. Här trivs du som vill ha ett arbete som präglas av högt arbetstempo i en resultatorienterad miljö. Vill du komma till ett team med tajt samarbete, sök då tjänsten som Quality Controller redan idag!

Tjänstebeskrivning och erbjudande

I tjänsten som Quality Controller kommer du ha ett operativt ansvar för kvalitetsuppföljning. Du kommer att följa upp och analysera Four FM´s kvalitetsarbete i hela Norden. Dina arbetsuppgifter innefattar att följa upp hur Four FM levererar kvalitet till kunderna genom SLA och KPI uppföljning samt stödja organisationen i kvalitetsuppfyllnad. Du kommer att arbeta i en internationell miljö där du rapporterar till HSEQ-Manager.

Du kommer exempelvis att arbeta med att:
  • Rapportering, statistik, analyser och förbättringar av arbetssätt i syfte att leverera rätt kvalitet
  • Övervaka och analysera interna operativa KPI:s och kundspecifika kvalitetskrav
  • Utveckla, implementera och följa upp processerna i ledningssystemet
  • Genomföra och delta i interna och externa kvalitetsinspektioner, bedömningar och revisioner
  • Vara ett stöd för chefer och medarbetare gällande kvalitetsprocesser, framtagande av handlingsplaner
  • Säkerställa leverans av interna mätningar både kvalitativt och kvantitativt
  • Driva och stödja process kring ständig förbättring
  • Planera och genomföra interna utbildningsprogram relaterade till kvalitet
Tjänsten passar dig som är den perfekta kombinationen mellan entreprenörsådran med en stark dragning till fyrkantighet och har modet och viljan att vara drivmotorn internt för att skapa ett kvalitetsarbete i världsklass.

Personprofil

Vi ser att du som söker är en person som har en exceptionell struktur och organiseringsförmåga. Du är noggrann och effektiv. Vidare har du även ett driv till att alltid föra processerna framåt genom att agera proaktivt både i kontakten med kunderna och genom att interagera med interna personalen. Detta kräver i sin tur att du som person har en hög kommunikativ förmåga samt att du är mycket självständig i ditt arbete.

Vi söker dig som har relevant utbildning och arbetslivserfarenhet från kvalitetsuppföljning. Krav med eftergymnasial utbildning inom relevant område. Du har god datavana och goda kunskaper i Excel. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Örebro eller Stockholm

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om four fm

Vi övertygade om att de bästa resultaten skapas i en trygg och öppen arbetsmiljö där vi stöttar och litar på varandra. Vi värdesätter ett nära samarbete mellan medarbetare och ledning och prioriterar möjligheter att utväxla erfarenheter och kunskap såväl som skratt. Four FM erbjuder schysta arbetsvillkor och arbetar för att främja en god balans mellan arbete och familjeliv.

Våra kärnvärden är öppenhet, enkelhet och ansvar och detta genomsyrar allt vi gör. Vi vet att när människor erbjuds frihet i kombination med ansvar och stöttning kan de utmana sig själva och leverera resultat långt över det förväntade.
Hos oss kan du växa och utvecklas i din roll, eller axla nya utmaningar inom bolaget, första steget är att ansöka!

Läs mer på vår hemsida: http://fourfm.com/sv

Sökord: kvalitet, kvalité, riskanalys, riskhantering, iso, kvalitetsuppföljning, revision, uppföljning
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.