Contact Center Expert inom HR till Fortum

Contact Center Expert inom HR till Fortum

Är du utbildad personalvetare som tidigare arbetat administrativt? Trivs du med varierande arbetsuppgifter i en stöttande roll där du får arbeta brett med HR? Då kan du vara den vi söker! Poolia söker för Fortums räkning en ny medarbetare till deras HR-avdelning. Som Contact Center Expert kommer du att stötta dina kollegor i HR-frågor och administrativa uppgifter samt agera systemstöd. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med provanställning.

Din roll

Som Contact Center Expert kommer du dagligen att ge service och rådgivning till ledare och medarbetare i operativa HR-ärenden. Du stöttar bland annat i frågor rörande anställningar, sjukskrivningar, systemsupport och administrativa uppgifter. Du kommer att ha kontakt med både medarbetare och leverantörer på såväl nationell som internationell nivå.

I rollen kommer du att arbeta självständigt med ett stort eget ansvar kring dina arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med digitalisering och utveckling av HR-området där vi tror att du bidrar med idéer och förbättringar. Tillsammans med ditt team kommer du att stötta i olika HR-aktiviteter och i olika projekt inom HR-området. Employer branding och att underhålla relationer på universitet och högskolor är också ett område som du kan få möjlighet att arbeta med.

Som Contact Center Expert ingår du i ett team om 10 personer med kollegor i Stockholm, Kumla, Finland och Danmark. Du tillhör avdelningen People Services med ca 20 medarbetare placerade i Sverige, Finland och Danmark och du har även kontakt med övriga medarbetare på avdelningen.

Fortum erbjuder dig

People Services spelar en nyckelroll inom Fortum People-funktionen. Vi erbjuder dig möjligheten att vara en del av ett professionellt team i ett snabbt utvecklande område. I den här rollen kan du bli en riktig expert när det gäller HR-området, processer och system. Vi har tydliga mål, vi vet vad som förväntas av oss, vi är effektiva och vi har kul.

Hos Fortum är du ansluten till kollektivavtalet Branschavtal Energi, ett avtal med förmånliga villkor. Fortum erbjuder möjlighet till friskvårdsbidrag, lunchsubvention, personalrabatt på el samt andra erbjudanden samlade i vår förmånsportal. Vi har även ett årligt bonusprogram kopplat till incitamentsmål som samtliga medarbetare tar del av.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 23 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fortum är ett ledande företag inom ren energi. Vi förser våra kunder med el, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffektiviteten. Vi vill involvera våra kunder och samhället i omställningen till en renare värld. Vi sysselsätter cirka 9 000 energispecialister i Norden och de baltiska länderna, Ryssland, Polen och Indien. Vår omsättning under 2017 uppgick till 4,5 miljarder euro och 61 % av vår kraftproduktion var CO2-fri. Fortums aktie är listad på Nasdaq Helsinki. www.fortum.se