Hyresmäklare till Forenom

Hyresmäklare till Forenom

Vill du arbeta inom ett snabbväxande och branschledande nordiskt företag som är en uppstickare med stort mod? Vi söker nu en engagerad och motiverad Hyresmäklare till Forenom!

Forenom har växt till att bli ett ledande företag i Norden inom uthyrning av full-service lägenheter. Genom att erbjuda lägenheter, lägenhetshotell samt hotell på centrala platser har företaget ökat sin omsättning från 4,2 miljoner euro till 82 miljoner euro på 10 år.

Om tjänsten

Vi letar efter en Hyresmäklare vars huvudsakliga uppgift blir att förmedla bostäder till företag och fungera som rådgivare under hela förmedlingsprocessen. I arbetsuppgiften ingår bland annat att matcha företagens behov med utbudet av bostäder och du kommer att ha många interna såväl som externa kontaktytor. När du börjar hos Forenom kommer du till en dynamisk arbetsplats där det råder ett entreprenöriellt driv och en framåtanda. Du kommer att arbeta tätt med kollegor i ett säljteam och rapportera till Head of Sales/Rental Broker för Forenom Sverige.

Några typiska arbetsuppgifter
  • Hitta/välja lämpliga bostäder
  • Kontakta befintliga samt nya kunder
  • Matcha kunders behov med utbud av bostäder
  • Hålla bostadsvisningar
  • Bistå med juridisk rådgivning och genomgång av hyresvillkor
  • Upprätta hyreskontrakt
  • Sköta in- och utflyttning
  • Ta hand om löpande frågor/problem som uppkommer under hyresperioden
För att lyckas i denna roll

Du som ansöker behöver ej vara hyresmäklare eller annan typ av mäklare sedan tidigare - du får en internutbildning hos oss som ger dig rätt att arbeta som registrerad Hyresmäklare. För att vara framgångsrik i rollen tror vi däremot att du har tidigare erfarenhet inom kundnära roller eller inom försäljning. Vi ser gärna att du har intresse för fastighets- eller bostadsbranschen och gillar utmaningar. Du känner dig bekväm med förhandlingar i kundmötet och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Mer om dig - vår nya Hyresmäklare

Du är målinriktad och har en passion för service och goda kundrelationer. Du ser värdet av att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag och sporras av möjligheten att delta i expansionen av ett bolag med stora ambitioner, där din roll är central för att driva tillväxt. Du arbetar självständigt och tar stort ansvar för att leverera på topp.

Forenom erbjuder dig

Till idealkandidaten kommer vi att erbjuda konkurrenskraftiga anställningsvillkor, men framförallt ett fantastiskt roligt och utmanande arbete i ett ambitiöst team. Du erhåller en internutbildning för att kunna arbeta som registrerad Hyresmäklare och vi coachar dig i din arbetsvardag för att du ska känna dig bekväm med arbetsprocesser och rutiner.

Övertygad än? Tveka inte att skicka in din ansökan

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansökan

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post men för frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen hör av dig till ansvarig rekryterare Sara Stecksén | sara.stecksen@barona.se

Mer om Forenom

Vi brinner för att vara innovativa på marknaden, sätta vårt eget avtryck samt ha roligt under resans gång. Därför tror vi att du kommer att känna dig hemma hos oss. Vårt team består av 450 professionella medarbetare som styr verksamheten efter våra kunders behov. Vår historia sträcker sig 20 år tillbaka i tiden, men vi håller blicken bortom horisonten hela tiden. Vi tror inte på en ”one size fits all” när det handlar om boende. Därför kommer vi aldrig sluta leta efter nya sätt att hjälpa våra kunder på bästa sätt - oavsett förutsättningar.

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Hyresmäklare; Forenom; Uthyrning; Fastigheter; Property; Real Estate; Fastighet;
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Barona Human Resource Services
Sista ansökningsdag 21 nov (5 dagar kvar)