Skadeverkstadschef till Mobility Motors - Sätra

Skadeverkstadschef till Mobility Motors - Sätra

Vi söker nu en skadeverkstadschef till Mobility Motors fullserviceanläggning i Sätra. Detta är en roll där du har möjligheten att sätta din egen prägel på ett lyckat arbete. Är du intresserad och tror att det är dig vi söker? Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt

Arbetsuppgifter

Som skadeverkstadschef är ditt främsta ansvar att leda och utveckla dina medarbetare samtidigt som du leder och utvecklar processerna i produktionen. Bland annat består arbetsuppgifterna av skadeberäkning, fakturering, planering, effektivisering, och ständig uppföljning för att utveckla verkstaden till dess fullständiga potential. Du ansvarar över minst 6 medarbetare där ni tillsammans skall skapa förutsättningar för hög kundnöjdhet. Just vår kundhantering är ett område vi ser som extra viktigt och kundnöjdhet är en viktig del av dina mål. I rollen ingår resultatansvar där du driver verkstaden mot uppställda mål.

Tjänsten är på heltid och du rapporterar direkt till Platschef.

Din profil

Vi söker dig som är engagerad, målinriktad och har tidigare erfarenhet av en slags ledande roll på en skadeverkstad med goda resultat. Att leda och stötta dina medarbetare faller dig naturligt vilken är en viktig del för ett lyckat arbete. Då verkstaden har potential att ständigt förbättras ser vi att du brinner för utveckling och positiv förändring. Det är meriterande ifall du har kunskaper i affärsprogrammet Kobra, men är inte ett krav.

Övriga krav:
  • B körkort
  • Flytande svenska och engelska
Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Mobility Motors med Fordonsakademin som hanterar ansökningar löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta Matteus, 0728536226

Om Mobility Motors:

Vi är bilföretaget som vill att ditt biläggande ska vara enkelt! År 2005 grundade familjen Roelofsen Mobility Motors AB i Malmö. De hade en vision om att erbjuda ett problemfritt bilägande.

Idag finns vi på tio olika anläggningar runt om i landet. I vårt sortiment hittar du nybilar från Nissan, Isuzu, Maxus, Citroen, Peugeot och Opel. Utöver det erbjuder vi flertalet begagnade bilar. Vi har helt enkelt något som passar alla! Trotts expansion så genomsyras företaget fortfarande av samma familjära anda.

Våra fullserviceanläggningar kan utföra all tänkbar service, vilket bidrar till att vi kan lösa ärenden snabbare. Detta oavsett om det rör sig om reservdelar, lack eller reparation.

Mobility Motors är ett klimatneutralt företag sedan 2012 och såklart anslutna till MRF (Motorbranschens Riksförbund). Med många års branscherfarenhet och ett brinnande bilintresse håller vi oss uppdaterade för att ge er den bästa servicen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 sept 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fordonsakademin startade med fokus på att fylla det stora och viktiga behovet av personal inom fordonsbranschen. Vi har mångårig erfarenhet inom branschen vilket gör att vi enkelt förstår våra kunders behov i de olika affärsområdena. Detta gör att ni som kund kan slappna av och låta oss sköta hela rekryteringsdelen just efter ert behov.

Vi brinner för att matcha ihop arbetssökanden med företag, och därför sker vårt arbete helhjärtat till för att hela processen ska lyckas.