Erfaren Servicerådgivare/Reservdelssäljare sökes till FordonsMäklarna i Segeltorp!

Erfaren Servicerådgivare/Reservdelssäljare sökes till FordonsMäklarna i Segeltorp!

Fordonsmäklarna växer och vi behöver fler duktiga medarbetare för att hjälpa våra kunder till ett bekymmersfritt bilägande. Har du tidigare erfarenhet från kundmottagning så kan detta vara rollen för dig, ta nästa steg i karriären och väx med oss!

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter omfattar bland annat;
  • I samarbete med kollegor, driva och utveckla vår kundserviceprocess inom kundmottagning och reservdelsförsäljning, samt att se till så att effektivitet och förstklassig service erbjuds.
  • Servicerådgivning, inbokning och planering av verkstadsarbeten, garantihandläggning och merförsäljning.
  • Rådgivning och försäljning av reservdelar till privat kund och grossist.
  • Ansvar för kundklagomålshantering och reklamationer i samband med verkstadsarbeten och vid försäljning av reservdelar & tillbehör
Kvalifikationer & personliga egenskaper

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av arbete inom kundmottagning. För oss är utveckling och förbättring avgörande, och då du kommer spela en aktiv roll i det löpande förbättringsarbetet på företaget så ser vi gärna att du har dokumenterad erfarenhet av detta. Har du dessutom arbetat med reservdelsförsäljning är det meriterande. Du har B-körkort och gymnasial utbildning inom fordon eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift. Fler språk är självklart meriterande. Kunskaper i vårt DMS program Kobra II är meriterande.

Vi lägger stor vikt kommer vid personliga egenskaper. Vårt fokus finns hos kunderna och på att tillgodose deras behov genom ett professionellt bemötande. Vi ser därför att du är strukturerad samt att du trivs med varierande arbetsuppgifter och stundtals högt tempo. Vidare ser vi också att du är ansvarsfull med ett problemlösande och flexibelt arbetssätt där du själv planerar och prioriterar dina arbetsuppgifter. Då du kommer att ha många kontaktytor är det också viktigt att du är samarbetsinriktad med intresse och förmåga att hjälpa och stötta andra.

Vi är helt auktoriserade för Subaru, Isuzu, Dodge och RAM och det är meriterande om du tidigare har arbetat med något av våra märken.

Vi kan erbjuda dig:

Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.

Du kommer ha stor möjlighet att påverka ditt arbete och din arbetsplats.

Konkurrenskraftig lön, vi kommer även på sikt att införa bonussystem för våra medarbetare på verkstaden.
Mer info
Kontaktperson Stefan Lindva
Telefon 08 - 88 00 00
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 mars (39 dagar kvar)