Projektsäljare på Forbo Flooring

Projektsäljare på Forbo Flooring

Vill du arbeta med försäljning mot stora, befintliga kunder på ett marknadsledande bolag där personalen väljer att stanna kvar? Sök tjänsten som Projektsäljare på Forbo Flooring!

Erbjudande och arbetsuppgifter
Du erbjuds en spännande roll med goda utvecklingsmöjligheter. Forbo Flooring är ett lönsamt företag som har stort säljfokus, god struktur och produkter som står sig starka på marknaden. I rollen som Projektsäljare bearbetar du mestadels befintliga kunder såsom arkitekter, fastighetsägare och byggföretag. Du presenterar produkter och golvlösningar samt driver säljprocessen från början till slut. Du ser även potentiella affärsmöjligheter i nya kunder.

Du har Storstockholm som främsta ansvarsområde och omges av kompetenta, lojala kollegor.

Personprofil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av komplex försäljning, gärna mot liknande kunder. Som person är du förtroendeingivande, driven och lösningsfokuserad med förmågan att göra affärer. Vidare har du vinnarinstinkt, god planeringsförmåga och uthållighet. Det är meriterande med tekniskt intresse och en utbildning inom exempelvis bygg eller ekonomi.
Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift samt har B-körkort.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Projektsäljare.

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Årsta, Stockholm
Villkor: Fast lön, bonus, tjänstebil

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Jenny Hellström Lindqvist på 073-353 75 30. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 22 jan 2020 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Forbo Flooring AB ingår i Forbo-koncernen med säte i Baar, Schweiz. Totalt omsätter koncernen ca 10,5 miljarder kronor och sysselsätter ca 5 000 anställda. Forbo Flooring AB ansvarar för försäljning, marknadsföring och distribution av golvprodukter i de nordiska länderna. Vi är marknadsledande i Norden inom flera produktområden och har en mycket stark position på golvmarknaden. Läs mer på www.forbo.com

Sökord: säljare, account manager, fältsäljare, utesäljare, kundansvarig