Bli cykelbud för Foodora

Bli cykelbud för Foodora

Är du redo att lägga in en växel och bli cykelbud i vårt team? Leverera mat från stans hetaste restauranger till hungriga kunder - få betalt och håll dig aktiv samtidigt!

Som cykelbud kan du själv välja arbetsskift som passar ditt schema, perfekt för studenten eller den som söker ett extrajobb. Förutom att kunna cykla behöver du ingen tidigare erfarenhet - vi lär upp dig! Vi söker dig som...
  • Kan jobba kvällar och/eller helger
  • Har en egen cykel
  • Har en smartphone (Android/IOS)
  • Är pålitlig och ansvarstagande
  • Är service-minded och gillar att utmana dig själv
När du jobbar för oss måste du vara minst 18 år gammal, ha ett svenskt personnummer, svenskt bankkonto och kunna prata engelska. Det är mycket meriterande om du har en god lokalkännedom i Stockholm och/eller har erfarenhet av att arbeta som cykelbud.

Låter det som något för dig, taggad? Grymt, sök redan idag!

Om oss:

Vi brinner för det bästa i livet: riktigt god mat. Sedan 2015 har foodora vuxit till en multinationell snabbväxande verksamhet med ett syfte: att leverera kvalitetsmat. Foodora är som en av världens snabbast växande mat-tech företag, aktivt i över 35 städer och 10 länder, från Toronto i väst till Melbourne i öst.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Distribution, Logistik
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 22 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Den smarta leveranstjänsten foodora grundades i oktober 2014 av Konstantin Mehl (CEO), Emanuel Pallaua (COO), Manuel Thurner (CTO), Stefan Rothlehner (Head of Development) och Sergei Krauze (Head of Algorithm). Start up-företaget gjorde stor succé på hemmaplan vid lansering och började snabbt planera för expandering i Europa med support från den tyska bolagsjätten Rocket Internet som omsatte 104 miljoner euro 2014. En avancerad algoritm används för att hitta den snabbaste leveransvägen för varje separat order. I dagsläget finns foodora i 11 länder, 17 städer och samarbetar med 730 restauranger. Fokuset hos foodora ligger på högkvalitativ mat, trevliga bud och snabba miljövänliga leveranser.