HR-generalist till Fonus!

HR-generalist till Fonus!

Nu söker vi en HR-generalist til Fonus! Det här är ett konsultuppdrag via Wise Professionals som pågår i ca sex månader och som därefter kan leda till en anställning direkt hos Fonus. Uppdraget startar omgående med hänsyn till en månads uppsägningstid. Fonus har sitt fina kontor på Södermalm i Stockholm och det finns möjlighet att arbeta hemma några dagar i veckan.

Dina arbetsuppgifter
Som HR-Generalist kommer du att arbeta brett med alla delar inom HR och fungerar som stöd åt koncernens chefer och medarbetare. Du tillhör ett HR-team på sju personer som tillsammans arbetar för att utveckla och stötta verksamheten med alla delar inom HR. Du ansvarar för att koncernens personalrelaterade policys och rutiner följs och tillämpas. Arbetsuppgifter är bl.a. inom områdena HR-administration, rekrytering, arbetsmiljöarbete, rehabilitering, löne-, pensions- och försäkringsfrågor, och arbetsrätt. Du kommer även att få möjlighet att vara med och utveckla HR hos Fonus och delta i olika HR-projekt.

Din bakgrund
Beroende på din erfarenhet kommer rollen att anpassa sig delvis därefter. Vi söker dg som antingen har arbetat brett med alla delar inom HR i några år eller du som nyligen har tagit examen och har arbetat med HR/Rekrytering under dina studier. Du har en akademisk examen inom HR eller liknande. Det viktigaste är att du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och system. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du är prestigelös och nyfiken. Du är självgående, engagerad och drivs av att få saker att hända. Samarbete och kommunikation är viktigt då vi hjälper varandra att lösa utmaningar och problem.

Om Fonus
Fonus är ett varumärke i Fonuskoncernen som i sin tur äger flera varumärken, bland annat Familjens Jurist och Fondkistan. Det gemensamma målet för hela Fonuskoncernen är att göra människors vardag tryggare och vara ett stöd i beslut som rör livets stora frågor. Fonus ska som koncern på ett förtroendefullt sätt erbjuda kvalitativa och prisvärda tjänster inom begravning och juridik.

Som anställd på Fonus kan du förvänta dig ett omväxlande arbete med kunden i centrum. Du får ett starkt varumärke i ryggen, kunniga kollegor vid din sida och meningsfulla uppgifter framför dig. Vi erbjuder våra medarbetare ett gediget kompetensprogram så du kommer ständigt att utvecklas i din yrkesroll. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. För oss är det därför viktigt att vår personal får ta del av trygga förmåner som bland annat främjar välmående.

När du blir en av ossSom konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord - nyfiken, modig och proffsig - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Martina Kolga (martina.kolga@wise.se) och Abdullah Uzunel (abdullah.uzunel@wise.se). Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 juni 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.