Skadereglerare till skadeservice

Skadereglerare till skadeservice

Klappar ditt hjärta för att ge utomordentlig service och att göra våra kunder nöjda? Då kan vi erbjuda dig ett intressant jobb tillsammans med engagerade medarbetare! Vi söker nu skadereglerare till Stockholm.

Det här gör du som skadereglerare på Folksam

Som skadereglerare möter du främst kunderna per telefon och ser till att kunden får rätt ersättning och handläggning av skadan. Du skapar ett gott kundmöte med hög tillgänglighet. Dina huvudsakliga uppgifter är att ta emot kundens anmälan, ställa frågor som för ärendet framåt, informera hur ärendet kommer att handläggas, besluta om ersättning och avsluta ärendet. Du har stöd i arbetet av försäkringsvillkoren, men i vissa fall behöver du anpassa lösningar efter situationen och fatta beslut som är bra för både kunden och Folksam. I varje möte med kunden strävar du även efter att tillgodose kundens behov av försäkringar genom att förmedla behovet till kollegorna i försäljningsorganisationen.

Skadeservice tar emot skadeanmälningar från kunder oavsett vilken skada de råkat ut för. Vårt mål är att kunderna ska få snabb hjälp och att slutföra så många ärenden som möjligt redan i första kontakten med kunden. Vi säkerställer att kunden blir nöjd och får ett bemötande präglat av personlighet, engagemang och ansvarstagande.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som;
  • har erfarenhet av serviceyrken med kundkontakt och kundvård
  • trivs med att kommunicera med telefonen som främsta arbetsredskap samtidigt som du effektivt noterar i olika systemmiljöer
  • har erfarenhet av försäkringsverksamhet och/eller skadereglering/handläggning
  • har avslutad gymnasieutbildning och goda kunskaper i svenska och engelska
  • kan fatta snabba beslut och kommunicera dessa på ett tydligt sätt
  • är lugn i stressade situationer, har förmåga att fokusera på rätt saker och snabbt kan anpassa dig till ändrade omständigheter
  • är trygg i dig själv och vill serva kunden på ett lösningsorienterat och tillmötesgående sätt
  • har lätt för att samarbeta med andra, tar ansvar för din prestation och lägger ner ett stort engagemang i ditt arbete
  • är flexibel och har lätt att lära dig nya saker
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Utvecklas tillsammans med oss

Folksam är ett kundägt företag med stort fokus på hållbarhetsfrågor. Vi har många roliga, utvecklande jobb och bra förmåner. Vi tror på ett hållbart arbetsliv och hos oss har du goda chanser till en spännande karriär. Vi erbjuder flexibilitet att varva arbete på kontoret och hemifrån utifrån verksamhetens behov. Våra trevliga kontor runt om i landet ger mötesplatser för samarbete, lärande och en gemensam kultur - tillsammans skapar vi engagemang och kraft framåt! På folksam.se/jobb-och-karriar kan du läsa mer och se filmer om hur det är att jobba på Folksam.

Mer om tjänsten

Anställningen är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse och inleds med en provanställning under de första sex månaderna. I den här rekrytering kan problemlösningstest vara ett steg i rekryteringen. Placeringsort är Stockholm, Skanstull.

Så söker du jobbet

Välkommen att skicka in din ansökan senast 21 augusti 2022. I din ansökan vill vi ha CV och personligt brev. Vi gör urval löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan redan idag.

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta Fatma Erdal, 072 - 5821980 under vecka 32 och vecka 33.

Fackliga representanter: Akademikerföreningen Susanna Järnek 070-831 69 46, Forena Wilhelm Berséus 072-582 19 96 och Handels Mikael A Carlsson 070-831 51 32.

Folksamgruppen erbjuder försäkringar och långsiktigt sparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Vi är cirka 4 000 medarbetare och vår vision är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och är måna om att de är rätt försäkrade.
Mer info
Kontaktperson Folksam
Telefon 0771-950 950
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Folksam
Hemsida https://www.folksam.se/jobb-och-karriar/
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (3 dagar kvar)