Inköpare till Folksam

Inköpare till Folksam

Är du en erfaren och driven person som gillar att arbeta med beställare och leverantörer för att uppnå bästa verksamhetsnytta? Då kan det här vara tjänsten för dig! Vi söker nu en inköpare till Skadors avdelning Avtal & Inköp med placering i Skanstull.

Det här gör du som inköpare på Folksam

Som inköpare ansvarar du för att Skadors beställare får ett professionellt stöd vid upphandlingar, omförhandlingar samt i löpande samverkan med våra leverantörer. Denna tjänst har fokus på driftsinköp.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
  • Förhandla, sluta avtal/ramavtal samt förvalta dessa
  • Hantera tecknande av operativa avtal, samt avrop eller förändringar av avtal (förlängningar, utökningar och uppsägningar)
  • Delta i taktiska/operativa leverantörsforum
  • Samarbeta och bidra i tvärfunktionella team vid upphandling, men också i inköpsrelaterad processutveckling
  • Delta med inköpsperspektivet i olika typer av uppdrag
  • Säkerställa att regulatoriska samt övriga obligatoriska krav uppfylls
  • Genomföra omvärldsbevakning och extern informationsinhämtning relevant för området.
Inköpsverksamheten inom Skador är fördelad på Bygg, Motor och Driftinköp som tillsammans utgör inköpsgrupperingen inom avdelningen, där denna tjänst finns. Inom avdelningen finns även grupperingen Avtalsstöd. Totalt har avdelningen 12 medarbetare som alla rapporterar direkt till avdelningschef.

Avdelningen Avtal & Inköp är en av tre avdelningar inom sektion Verksamhetsstöd. Övriga avdelningar är Verksamhetsutveckling samt Utredning & Risk. Sektionen har totalt cirka 70 medarbetare.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi, juridik eller jämförbar och relevant erfarenhet. Du har minst två till fem års erfarenhet av inköpsarbete och är van att förhandla och sluta avtal. Du har goda kunskaper i Officepaketet och är van att arbeta i olika datasystem.

Du är en person som tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Vidare är du tydlig i din kommunikation, både muntligt och skriftligt. Att skapa och underhålla relationer är viktigt för dig och du samarbetar bra med andra. Dessutom underhåller du kontinuerligt din specialistkunskap, är en kunskapsresurs för andra samt arbetar bra med komplexa frågor.

Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag

Vi är ett stort kundägt företag med kontor på flera håll i landet. Här finns många spännande yrkesroller och goda chanser till karriär på olika sätt. Vi stöttar medarbetarnas utveckling och har bra anställningsförmåner. För att främja samarbete, kreativitet och lärande jobbar vi aktivitetsbaserat. På folksam.se/jobb-och-karriar kan du läsa mer och se filmer om hur det är att jobba på Folksam.

Så söker du jobbet

Välkommen att skicka in din ansökan senast den 9 augusti 2021. Vi tar emot din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta sektionschef Verksamhetsstöd, Kristina Ryberg, kristina.ryberg@folksam.se.

Fackliga representanter: Akademikerföreningen Susanna Järnek 070-831 69 46, Forena Mats Kjellgren 070-831 59 98 och Handels Mikael A. Carlsson 070-831 51 32.

Folksamgruppen erbjuder försäkringar och långsiktigt sparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Vi är cirka 4 000 medarbetare och vår vision är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och är måna om att de är rätt försäkrade.
Mer info
Kontaktperson Folksam
Telefon 0771-950 950
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Folksam
Hemsida https://www.folksam.se/jobb-och-karriar/
Sista ansökningsdag 9 aug 2021 (5 dagar kvar)