Distriktssäljare

Distriktssäljare

Om rollen
Vi är marknadsledande inom vår bransch. För att fortsätta vara marknadsledande behöver vi er, våra två nya distriktssäljare, till vår framgångsrika säljkår.

Du ansvarar för att representera våra välrenommerade varumärken Mora Armatur och FM Mattsson till B2B-segmentet. Dina kunder består av grossister och installatörer inom ditt distrikt. Du bearbetar även konsulter och föreskrivande led på ett proaktivt sätt. Som vår nya distriktssäljare är du vår ambassadör och du hjälper våra kunder att bli framgångsrika i sin försäljning, installation och föreskrivning av våra koncept. Du entusiasmerar, utbildar och skapar rätt förutsättningar för kunderna och är konsultativ i ditt försäljningsarbete.

Din vardag består av stor frihet under ansvar. Med stor vana planerar du din vecka utifrån ditt distrikt och skapar en långsiktig struktur. Du deltar vid mässor, kundevent och demos hos våra kunder och på våra säljkickoffer bidrar du med engagemang, affärsmässighet och tankar kring morgondagens försäljning inom vår bransch.

Din utgångspunkt är med fördel vårt Stockholmskontor på Norra Stationsgatan och distrikten omfattar övergripande Stockholm/Västmanland och Stockholm/Roslagen. Lämpliga bostadsorter är Stockholm med omnejd eller Västerås.

Vi erbjuder
Om du värdesätter ett trygg, stabil och samtidigt nytänkande arbetsgivare så har du kommit rätt. Vi värnar om våra medarbetare, vi har en fantastisk backoffice-organisation som stöttar dig i ditt säljarbete, har ett stort fokus på hållbarhet och tar ansvar för att på sikt bli klimatneutrala i vår produktion.

Hos oss får du möjligheten att fokusera på det som är allra viktigast; nämligen att skapa goda långsiktiga kundrelationer och att fortsätta vara kundens naturliga förstahandsval.

Vi ser fram emot att utvecklas tillsammans med dig!

Vi ser gärna att du:
  • Har minst 2 års erfarenhet av uppsökande försäljning B2B gentemot byggsektorn
  • Har vana att självständigt resa på ett säljdistrikt
  • Trivs med att tala inför grupper och tycker det är roligt att utbilda och skapa engagemang
  • Är strukturerad och förstår värdet av användning av CRM-system som säljstöd
  • Är proaktiv, snabb i tanken och är intresserad av trender och omvärldsbevakning
  • Har förmåga att kommunicera på flera olika nivåer och trivs med en mix av korta och långa säljcykler
  • Har en karismatisk och säljande personlighet med ett driv som smittar av sig
  • Innehar B-körkort
Fick du precis en känsla av att det är dig vi söker? Då ska du söka tjänsten redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Kristin Axelsson. Urval, kandidatdialoger och intervjuer sker löpande- varmt välkommen med din ansökan. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att slå Kristin en signal eller skicka ett text på 076-000 18 89, eller via mail: kristin.axelsson@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

FM Mattsson Mora Group bedriver försäljning, tillverkning samt produktutveckling av blandare under de starka och väletablerade varumärkena FM Mattsson, Mora Armatur och Damixa. Norden är koncernens huvudmarknad. Koncernen omsätter över 1 miljard kronor och har över 500 anställda.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 20 nov (2 dagar kvar)