Account Manager till Flyttsmart

Account Manager till Flyttsmart

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som är skicklig på försäljning samt att du är duktig på att bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer få vara del av och arbeta i ett nytänkande företag, med goda möjligheter till både inflytande och utveckling. I tjänsten som Account Manager kommer du att ha en nyckelroll i ett snabbväxande Scale-up med fokus på att skapa nya samarbeten och vara ansiktet utåt mot leverantörer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter för tjänsten:
  • Ansvara för att ansluta flera samarbetspartners inom tjänstesektorn/fysiska tjänster.
  • Identifiera nya affärsmöjligheter och lösa kundens utmaningar, för att skapa långsiktiga relationer och affärer.
  • Ansvara för hela säljprocessen: från prospektering och mötesbokning till möten med nya och befintliga kunder till att skriva avtal.
  • Arbeta tätt ihop med partneransvarig och övriga stakeholders inom företaget.
Vi söker dig som vill arbeta långsiktigt, detta är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning inledningsvis. Flyttsmart sitter i centrala Stockholm.

Din profil

För att lyckas i rollen söker vi dig som har erfarenhet av försäljning och kundrelationer. Du har erfarenhet av att arbeta med hela säljprocessen, från prospektering till att förhandla och skriva avtal. Vi söker dig som har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

I rollen som Account Manager för Flyttsmart lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är driven, du trivs med att arbeta med hela affären, du vill utvecklas både som person samt utveckla företaget framåt. Du är van vid att arbeta självständigt och tar stort ansvar för ditt jobb.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Anna Magnusson, anna.magnusson@2complete.se eller 076-869 30 48.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Anna Magnusson
Telefon 076 869 30 48
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 sept 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Flyttsmart är Sveriges enda digitala flyttjänst. Sedan lanseringen i maj 2020 har de hjälpt tusentals användare till en snabb, trygg och enkel flytt - utan att bära en enda låda. Med vår unika bakgrund från service-, underhållnings- och bostadsbranschen tror vi att vi kan skapa ett stort värde för våra användare och våra samarbetspartners.

Flyttsmart erbjuder dig:
  • Först och främst - härliga kollegor, som hjälper varandra att bli bättre varje dag.
  • Goda möjligheter att utvecklas och forma din roll i ett ungt, snabbväxande företag.
  • Kontor i centrala Stockholm
  • Heltidsanställning med fast lön och provision.
* Friskvårsbidrag, tjänstepension och andra personalförmåner.