Personalplanerare till Flygbussarna i City

Personalplanerare till Flygbussarna i City

Nu söker vi en Personalplanerare till Flygbussarna i Stockholm

Är du en duktig planerare / koordinator och gillar samtidigt att ha mycket sociala kontakter med kollegorna? Är du en god kommunikatör och bra på att skapa förtroende inom bolaget? Vill du vara en del av ett marknadsledande företag och arbeta för hållbarhet och effektivitet? Som Personalplanerare på Flygbussarna välkomnas du till ett företag med god familjär stämning där din personliga utveckling i organisationen aktivt uppmuntras.

Vi intervjuar löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som planerare hos Flygbussarna kommer du ansvara för att optimera personalplaneringen både på kort och lång sikt av bolagets förare och värdar för att skapa välplanerade scheman som sedan dina kollegor på trafikledningen tar över för dagplanering. Du kommer att jobba i nära samarbete med en senior kollega som kommer ge dig en god introduktion. Flygbussarna tillhör en större internationell koncern, Transdev, med stora finansiella muskler, vilket i sin tur skapar goda möjligheter till personlig utveckling.

Flygbussarna har ett starkt varumärke och ett gott rykte inom branschen. Du kommer till en familjär företagskultur där förarna är väldigt nöjda med bolaget som arbetsgivare vilket återspeglas i långa anställningstider samt höga NPS-värden från förarna i de nöjdhetsmätningar som genomförs regelbundet. Nöjda medarbetare ger dessutom nöjda kunder vilket de höga betygen från Tripadvisor, Evimetrix och ServiceScore visar.

På Flygbussarna satsar man på sin personal. Det erbjuds interna ledarskapsutbildningar samt en planerarutbildning som sträcker sig under ett års tid tillsammans med kollegor från Transdev-koncernen. Du kommer arbeta på Flygbussarnas huvudkontor i centrala Stockholm med tillgång till gratis gym och fri parkering. Flygbussarna har kollektivavtal och du kommer erbjudas en marknadsmässig lön med förmåner.

Dina framtida arbetsuppgifter

Det övergripande målet för Personalplaneraren är att planera och säkerställa att alla körpass tillsätts av förare inom tilldelat område och att tillsättning av personal sker på ett rättvist, optimalt och effektivt sätt. Du har många kontaktytor både internt och externt för att hjälpa dig med uppgiften. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:
  • Säkerställa att alla lagar om kör- och vilotider följs
  • Besluta om ledighet för förarna inom ditt ansvarsområde
  • Optimering av dagplaneringen, så som resursutnyttjandet avseende personal, egna bussar, lejda resurser samt följer de ekonomiska mål och ramar som ställs
  • Att de ekonomiska ramarna för personalkostnader inte avviker från budget
  • Följa upp undertid och övertid samt besluta om ledighet för förarna inom ditt ansvarsområde
  • Delta i personalbehovsplaneringen både kortsiktigt och långsiktigt samt medverka i förändringar som påverkar personalen
  • Framställa scheman för tilldelat ansvarsområde samt i samråd med kollegor säkerställa att de är rätt mängd resurser på plats
  • Fungera som kontaktperson mot trafikledningen samt att månadsvis säkerställa att ersättning i form av bonus är korrekt
  • Levererar personalprognosstatistik på vecko- och månadsbasis
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Jobbet innebär mycket personliga kontakter med så väl trafiknära personal som kollegor inom de andra avdelningarna och du kommer ha en viktig roll i förarnas vardag. Flygbussarna är en platt organisation med korta beslutsvägar vilket innebär goda möjligheter att påverka ditt eget arbete.

Du utgår från Flygbussarnas huvudkontor på Klarabergsviadukten vid Centralstationen i Stockholm. Tjänsten är på heltid och du jobbar kontorstider med viss möjlighet till flextid. Tjänsten startar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av planering och koordinering, gärna inom kollektivtrafik. Du är lösningsfokuserad och har god förmåga att prioritera rätt. Då rollen innebär många interna och externa kontaktytor, som med förare, värdar, platschefer, driftplanerare samt med trafikledningen ser vi att du har god kommunikativ förmåga och är relationsskapande. Som person gillar du att ha helhetsperspektiv samt är serviceinriktad med en god förmåga att vara effektiv i ditt arbete.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Hendrik Christiansson
Telefon 070-9378702
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, HR & Personal, Rekrytering, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/