CFO till Flowscape Technology AB

CFO till Flowscape Technology AB

Vill du vara delaktig, som CFO, i ett noterat bolag i tillväxtfas?
Vill du få möjlighet att verka i en internationell miljö?

Här är möjligheten för dig som vill gå in i din första CFO-roll i ett SaaS-bolag som är inne i en fas av stark internationell expansion!

Beskrivning av tjänsten

Arbetet är varierat och spänner över alla aspekter av finansiell - och organisatorisk styrning i ett noterat bolag. Det löpande ekonomiarbetet sköts av en extern byrå. Ditt ansvar kommer att vara kravställande mot byrån, ekonomistyrning samt processutveckling. Du sitter med i bolagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD Peter Reigo.

Dina huvudsakliga ansvarsområden som CFO är:
 • Ansvara för månads-, kvartals- och årsbokslut
 • Ansvara för koncernkonsolidering av fem bolag
 • Säkerställa regelefterlevnad gällande skatte- och bolagsfrågor
 • Likviditetsövervakning och prognoser
 • Budget- och prognosarbete
 • Analys och uppföljning av verksamheten
 • Framtagande av nyckeltal, kalkyler och beslutsunderlag
 • Ansvara för frågor avseende Compliance
 • Kontakt med och kravställande mot redovisningsbyrå
 • Kontakt med andra externa parter
 • Utveckla och revidera interna rutiner och processer
 • Drivande i att utveckla och eventuellt implementera ekonomisystem och analysverktyg
Erfarenhet och profil

Du har en akademisk examen samt ca 7 års arbetslivserfarenhet som ekonom. Du har mycket god kunskap i redovisning och känner dig trygg med regelverket runt aktiebolag och skatter. Vi ser gärna att du arbetat med redovisning i kombination som Business Controller och nu vill ta ett nästa steg till rollen som CFO. Det är meriterande om du har erfarenhet från en internationell verksamhet samt erfarenhet av redovisning i noterat bolag. Du behärskar svenska och engelska flytande.

Personliga egenskaper

Som person ser vi att du är analytisk, målinriktad och duktig på att få saker genomförda. Du kan vara självgående och drivande i ditt egna arbete samtidigt som du är nätverkande och vill bidra socialt i organisationen. Du är en prestigelös person och orädd för att kavla upp ärmarna och hjälpa till där det behövs. Vi ser det som en självklarhet att du är noggrann, strukturerad och mån om att leverera kvalitet.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar Flowscape Technology med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Nadja Linder, tel 0707-96 95 97. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev där du motiverar varför du söker rollen.

Om den här rollen inte känns rätt men du är öppen för nya möjligheter så hör gärna av dig till ansvarig rekryterare.

Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.
Mer info
Kontaktperson Nadja Linder
Telefon 070 796 95 97
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Invici
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Vi på Flowscape skapar, genom vår IT-lösning, en effektivare arbetsdag på kontoret samt optimerar nyttjandet av kontorsytorna."

Produkterna ligger väl positionerade mot de nya behov man ser efter pandemin. Enligt många undersökningar kommer medarbetare över hela världen att vilja fortsätta arbeta ett antal dagar i veckan hemifrån. De vill komma in till kontoret för kreativt teamarbete och social samvaro. Flowscape har en av marknadens starkaste produkter för att få detta nya normala att fungera, med lösningar för bokning av arbetsplatser, mötesrum, parkering m.m samt möjligheter att hitta kollegor, registrera besökare, få access till byggnaden och analysera hur kontoret nyttjas.

Flowscape är ett noterat SaaS-bolag inom Proptech med ca 30 medarbetare i fyra länder.

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.