Sales Executive

Sales Executive

Vi söker Sales Executives till vårt team i Stockholm!

Flowbox grundades 2016 i Stockholm och är en snabbväxande tech-startup med stora ambitioner och breda visioner. Vi tillhandahåller en SaaS-plattform inom marknadsföring, sociala medier och E-commerce för i dagsläget över 180 kunder på sex internationella marknader. Vi har i nuläget kontor i Zürich, Antwerpen, Amsterdam och Stockholm, och växer hela tiden.

Under de senaste två åren har vi blivit belönade med priser som 'Best Bootstrapped Startup' i Nordic Startup Awards och The FROW på Decoded Fashion Summit i Milano, samt blivit nominerade i SaaS Awards för 'Best Product for E-commerce/Online Shopping' – för att nämna några. Vår VD och grundare Marcus Carloni blev även nyligen nominerad för 'Founder of the Year' i Nordic Startup Awards.

För att stärka vårt team söker vi nu ambitiösa Business Development Managers till vårt team i Stockholm!

Din roll
Som en del av vårt Commercial Team spelar du en viktig roll för vår tillväxt och kommer tillsammans med ditt team att hitta nya vägar och samarbeten för att nå uppsatta mål.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
 • Skapa relation och väcka engagemang hos potentiella kunder i Skandinavien
 • Ansvara för hela försäljningscykeln – från prospektering till stängning och uppföljning
 • Eget budgetansvar
 • Planera och leda möten med potentiella och befintliga kunder där du ger dem insyn i vår SaaS-plattform på ett pedagogiskt och inspirerande sätt
 • Arbeta för att alltid möta kvartalsvis uppsatta affärsmål
 • Dokumentera och följa upp prospekteringsaktiviteter i vårt CRM
Om dig
Du är en strukturerad, ambitiös och nyfiken person med ett stort driv att prestera och nå dina mål med råge. Du är passionerad över ditt jobb och trivs bra i en föränderlig och snabbrörlig startup-miljö där du spelar en central roll i företagets framgång. Tillsammans med ditt team är du med och tar Flowbox till nästa nivå.

Du har även:
 • Dokumenterad erfarenhet av framgångsrik försäljning
 • Eftergymnasial utbildning
 • Förmåga och vilja att leverera bra resultat i en prestationsinriktad atmosfär med korta försäljningscykler
 • Mycket bra muntlig och skriftlig kommunikation på svenska och engelska
 • Mycket bra kommunikativ förmåga och vana att kommunicera med personer på ledande positioner inom olika branscher
 • Intresse och kunskap om Social Media Marketing och E-Commerce
 • Ett brinnande intresse för att vilja hjälpa företag att effektivisera sin digitala marknadsföring
 • Intresse för digitala lösningar och SaaS
Vårt erbjudande
Vi erbjuder en snabbrörlig och avslappnad arbetsmiljö med ambitiösa kollegor i nyrenoverade lokaler mitt på Östermalm i Stockholm. Du kommer att ha ett stort eget ansvar och mycket kontakt med våra internationella säljteam. I dag vet vi inte exakt vilka roller som kommer att finnas inom Flowbox i framtiden. Men vi vet att med vår tillväxt kommer vi behöva chefer, ledare och personer som kan växa med oss. Både i Sverige och på våra övriga kontor, vilket gör att det finns mycket goda karriärmöjligheter.

Du får även:
 • Skräddarsytt on-boarding-program och säljutbildning in-house
 • Självständig, högpresterande företagskultur
 • Stort ansvar och möjlighet till internationell karriär
 • Öppen, informell och multinationell företagskultur
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Vi intervjuar kandidater löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.getflowbox.com
Sista ansökningsdag 29 okt (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Smart Media Publishing Sverige AB är ett ungt och expansivt medieföretag som utvecklar, producerar och publicerar ämnesriktad information i målgruppsinriktade temabilagor. Dessa distribueras i ledande dagspress som till exempel Dagens industri, SvD, Sydsvenskan och GP. Smart Media startades 2007 och kännetecknas som en högpresterande företagskultur med en stark entreprenörsanda. Vi arbetar hårt för att vara ledande på våra utvalda marknader och för att skapa de bästa temabilagorna som hjälper våra kunder att lyckas. Smart Medias är en av de ledande aktörerna i denna snabbväxande bransch. Vi består idag utav ca 60 ambitiösa medarbetare och har i dag kontor i Stockholm, Zürich, Amsterdam och Antwerpen och kommer att vara etablerade på tio marknader vid slutet av 2015. Smart Media publicerar runt 200 temabilagor per år. 2007 omsatte vi 3,5 miljoner SEK och 2011 cirka 115 miljoner SEK, en utveckling med 3 248 %. En resa vi är mycket stolta över och som nu ska fortsätta.