Software Developer

Software Developer

Vill du arbeta i en tekniskt komplex miljö och har stort intresse för teknik och problemlösning? Har du erfarenhet av C# / .NET och vill vara aktiv i hela utvecklingsprocessen där du får bidra till enkel och miljövänlig mobilitet världen över? Då kan du vara den vi söker till Flowbird!

Om Flowbird

Vår kund Flowbird är ett globalt produktbolag som erbjuder lösningar inom Smart Mobility, Parkering och Electronic Vehicle. De förser städer världen över med verktygen för att göra mobilitet i stadsområden enkel, multimodal och miljövänlig.

Flowbird skapar parkering- och betallösningar med helhetssyn. Deras helhetslösningar är framtagna för att hjälpa till att hålla städer i rörelse och se till att förenkla användandet. Det lägger grunden för säkra, pålitliga och effektiva parkeringslösningar. Oberoende av klimat, miljö, vägplanering eller trafikförhållanden i staden, kan deras integrerade parkeringslösningar skräddarsys för att tillgodose alla förekommande behov.

För den här tjänsten kommer du att tillhöra Sveriges kontor i Kista. Huvudkontorets säte finns i Frankrike, och övriga kontor finns i flertalet länder inom Europa och Norden, men även USA.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Software Developer kommer du att vara en del av Flowbirds avdelning R&D, bestående av 30 medarbetare med flertalet kompetensområden. Du kommer att tillhöra kompetensteamet för utveckling av Flowbirds back-office system, där du är en del av utveckling för lösningar inom Flowbirds produktportfölj, exempelvis elbilsladdning. En produkt med innehållande funktionella laddstolpar som kan styras via befintliga parkeringsautomater eller mobila betallösningen ”Flowbird app”.

Du kommer att ha en aktiv del i hela utvecklingsprocessen från planering och kravanalys, till utveckling och test. Under processen arbetar du nära andra utvecklare, testare och produktägare. Tillsammans utvecklar ni tekniska lösningar som används av kunder i över 70 länder.

Din profil

För den här tjänsten har du några års erfarenhet av:
  • C# / .NET 6
  • Webbutveckling
  • Agilt arbetssätt, tex Scrum, Kanban
Det är meriterande om du har erfarenhet av:
  • Högskoleutbildning inom relevant område
  • Atlassian Suite (Jira och Confluence)
  • CI/CD och DevOps
  • Cloud Platform Service, mikroservice arkitektur och containers
  • MS SQL Server
  • REST, SOAP, JSON
  • JavaScript, React
I den här tjänsten kommer du att arbeta och kommunicera i team, men även få arbeta självständigt varpå att kunna driva sitt eget arbete framåt blir av vikt. Vi tror att du gillar att arbeta med problemlösning och är nyfiken kring att lära dig mer om dagens och morgondagens teknik.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholmsområdet, med möjlighet till hybridarbete
Arbetstid: Heltid, 37h/v

Tjänsten är en direktanställning till Flowbird.
Urval sker löpande, och vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Har du några frågor gällande tjänsten?
Tveka då inte att höra av dig till ansvarig rekryterare:
Sofia Lundgren, Talent Acquisition Manager, sofia.lundgren@acely.se

Om Acely
Acely är ett bolag specialiserade på rekrytering, konsulter och kompetens inom IT och Tech. Med en kombination av våra egna konsulter, ett stort konsultnätverk och med kunden i fokus har vi sedan 2012 framgångsrikt hjälpt företag och organisationer med konsulttjänster och utveckling för en digital värld.

Vi levererar kompetens och är en förstärkning i våra kunders organisation både för korta och långa uppdrag. Hos oss hittar ni kompetens inom IT-support, IT-infrastruktur, systemutveckling, digitalisering, ledning, organisations- och verksamhetsutveckling.

Vi jobbar i hela Sverige med utgångspunkt från vårt huvudkontor i Stockholm.

Vår framgång baseras på vår förmåga att erbjuda rätt kompetens vid rätt tillfälle för varje kunds verksamhet och behov.

På Acely förenas vi alla i ett starkt fokus på kompetens, engagemang, kvalité och människor.

Vårt mål är att vara den självklara helhetsleverantören inom IT- och teknikkompetens.

Competence is our business!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Front-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Acely AB
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (29 dagar kvar)