Kvalificerad kontaktperson / boendestödjare sökes

Kvalificerad kontaktperson / boendestödjare sökes

Som Kvalificerad Kontaktperson inom Biståndsbedömda insatser gäller det att upprätthålla strukturer samt att samverka med klienter. Det sker bl.a. genom att aktivt arbeta utifrån genomförandeplaner och tydliggörande av struktur och stöd för att bidra tillsammans med individen för dennes fortsatta utveckling.

Vi söker dig som är utbildad samt har erfarenhet inom beteendevetenskapliga alternativt pedagogiska området eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt.

Du som person behöver gilla ett flexibelt arbete, vilket innebär stort ansvar för planerande av ditt vardagliga arbete tillsammans med klienten och kollegor. Samtidigt behöver du vara lugn, metodisk, kreativ, lösningsinriktad och kunna hantera parallellprocesser och ångestreducering i det dagliga arbetet för att på så sätt nå långsiktiga mål. Framförallt ska du tycka om att se andra människor växa.

Du har god kunskap i svenska språket och har en god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift.

Du tycker att det skulle vara stimulerande att arbeta i en mindre organisation med närhet i samverkan och till beslut. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar förtroendetid för att kunna möta klienterna på bästa sätt.

Du har B-körkort

Vi tar emot ansökningar löpande och jobbar aktivt för att hitta en lämplig kollega snarast.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.flexbo.se
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Flexbo Resurs & Individsstöd erbjuder öppenvårdsinsatser, stödboende enligt SoL. Vår vision är att vi ska vara ett ledande tjänsteföretag i ständig utveckling. Vi ska under ansvar med kompetens och delaktighet skapa goda lösningar för enskilda brukare och uppdragsgivare. Våra insatser och vår organisation skall präglas av omtanke, engagemang och samverkan i alla led. Vår strävan är att uppfattas som en samarbetspartner och ett komplement till kommunernas egna verksamheter.