Boendestödjare sökes

Boendestödjare sökes

Som boendestödjare stöttar du klienter som bor i egna lägenheter. Vi arbetar i huvudsak med ADL, det kan innebära allt från tvätt, städ, matlagning, inköp tillsammans med klienten, etc. Vi finns till hands för att guida, vägleda och stötta klienten till ett mer självständigt liv. I dina uppgifter ingår att upprätta genomförandeplaner och dokumentera enligt gällande lagstiftning. Du ingår i en mindre arbetsgrupp, men arbetspassen innebär ofta ensamarbete.

Viktigt är att du uppskattar varierande arbetsuppgifter och arbetstider, då du kommer att styra din egen arbetstid. Vi tillämpar förtroendetid för att kunna möta klienterna på bästa sätt.

Som person är du flexibel, stresstålig och självständig med en god förmåga till samarbete och analytisk förmåga. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och du visar ett gott omdöme och god människosyn med ett respektfullt bemötande. Du är bra på att skapa och vidmakthålla goda relationer till klienten och dennes nätverk. Du är ansvarstagande, lösningsinriktad, reflekterande, uthållig och kan arbeta både i grupp och självständigt.

Du är utbildad socionom/socialpedagog eller annan likvärdig utbildning samt har erfarenhet av vår målgrupp.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan
Mer info
Email Mejla Flexbo Resurs & Individstöd
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.flexbo.se
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Flexbo Resurs & Individstöd arbetar brett inom social rehabilitering relaterat till missbruk, kriminalitet, psykosociala och neuropsykiatriska funktionsvariationer samt skyddsbehov.

Vi ska under ansvar med kompetens och delaktighet skapa goda lösningar för enskilda klienter och uppdragsgivare. Vi arbetar utefter en humanistisk människosyn där vi värdesätter alla människors lika värde, oavsett ålder, nationalitet, kön, etnicitet, religion, kultur, sexuell läggning, könsidentitet eller fysisk och psykisk förmåga.