Integrationstekniker inom EDI till Fleet 101

Integrationstekniker inom EDI till Fleet 101

Har du den perfekta balansen mellan teknik och service? Vill du arbeta med EDI-integrationer i ett marknadsledande system?

Fleet 101 som utvecklar det marknadsledande verksamhetssystemet K2 för transportbranschen söker nu ytterligare en kollega till teamet på integrationssupport! Vill du jobba med EDI-integrationer i ett omväxlande och uppskattat arbete där du får både det tekniska och sociala på daglig basis? Sök nu!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Fleet 101 blir du en del av ett härligt team och har en central och uppskattad roll med mycket kundkontakt. Du kommer att arbeta med EDI-integrationer direkt i kundens produktionsmiljö, vilket innebär att du ser de positiva effekterna av ditt arbete i realtid. I den här tjänsten kommer du tillsammans med dina kollegor skapa möjligheter att göra rutinarbete mer effektivt, genom att hjälpa system att kommunicera med varandra!

Dina framtida arbetsuppgifter

Du arbetar i flera mindre projekt parallellt där löpande dialog med kunder och användarna av K2 är centralt. Du arbetar fram effektiva och smarta lösningar för deras behov och önskemål.

Under en arbetsdag kommer du fokusera på att:
  • Hantera inkommande ärenden och ha löpande dialog med kunder och användare av K2
  • Skapa nya EDI-integrationer och korrigera befintliga kopplingar för en sömlös upplevelse för användaren
Systemet har många möjligheter och du kommer att bli en kundorienterad problemlösare, där du utvecklas och utmanas på daglig basis!

Rollen innebär också

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Du är placerad på Fleet 101s kontor i fräscha lokaler vid Globen, Stockholm. Du har mycket kontaktytor även internt och arbetar i nära samarbete med support- och utvecklingsteamen.

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du har ett starkt teknikintresse och tidigare erfarenhet av kundorienterade roller, exempelvis som koordinator / kundtjänst / support inom IT. Du kommer att få lära dig systemet på plats, så det krävs att du är analytiskt lagt, har lätt att förstå IT-struktur/uppbyggnad och gillar att hitta lösningar. Har du kunskap av XSLT, XML, SQL, FTP och EDI-integrationer sedan tidigare är detta meriterande.

Du har mycket kundkontakt i den här rollen och därför krävs det att du har en god känsla för service, är kommunikativ och lyhörd och gillar att hitta effektiva och smarta lösningar till kundernas behov. Du gillar att arbeta självständigt och kan prioritera ditt arbete, men är också mån om att ha ett väl fungerande samarbete internt och externt. Då K2 vänder sig till transportbranschen är det meriterande om du har erfarenhet inom det.

Är den här jobbannonsen en beskrivning av dig och vad du önskar för ditt nästa karriärsteg? Skicka in din ansökan nu!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Therese Goldring
Telefon 070 145 54 51
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/