Integrationssupporttekniker till Fleet 101

Integrationssupporttekniker till Fleet 101

Vill du göra världen mer effektiv och minimera manuella, rutinartade arbetsuppgifter genom att hjälpa system kommunicera med varandra? Vi söker dig som har en god känsla för service kombinerat med starkt tekniskt intresse, det praktiska lär du dig på plats. Fleet 101 söker nu ytterligare en kollega inom integrationssupport. Läs mer och ansök idag!

Om rollen

Som integrationssupporttekniker skapar och ändrar du kopplingar/EDI-integrationer mellan åkerier och deras transportköpares system. Arbetet består av många mindre projekt där du har löpande dialog med kunder och deras samarbetspartners via mail och telefon.

En viktig del av arbetet går ut på att förstå parternas behov och i slutändan hur information ska översättas och skickas. Rent praktiskt består kopplingar av XML-filer som skickas mellan system och som konverteras med hjälp av XSLT-kod som skapas och ändras direkt i Fleet 101:s system K2.

Detta är ett omväxlande och uppskattat arbete där du jobbar direkt i kunders produktionsmiljö och ditt arbete får direkt positiva effekter för både affär och effektivitet. Om du brinner för att göra andra glada finns stor möjlighet till många små segrar.

Som integrationssupporttekniker har du en självständig roll men arbetar nära en senior kollega som har samma ansvarsområde.

Varför Fleet101?

Du kommer tillhöra ett mycket framgångsrikt företag där du får möjligheten att varje dag utmana dig själv. Du kommer tillsammans med dina kompetenta kollegor att leverera ett marknadsledande standardsystem till nöjda kunder i hela norden.

Vem är du?

Vi söker dig som har en god känsla för service kombinerat med ett tekniskt intresse och troligen har en grundförståelse för programmering och nätverk. Vi ser att du har några års erfarenhet av kundnära roller och vill ta nästa steg i karriären. Som person är du analytiskt lagd och trivs i en självständig och omväxlande roll. Eftersom du har löpande kunddialog är du viktigt att du är lyhörd och har goda kommunikativa färdigheter både i tal och skrift.

Erfarenhet från transportbranschen och affärssystem eller grundkunskaper i bokföring är meriterande. Även en förståelse eller ett intresse för SQL och XML är meriterande.

Om Fleet 101

Fleet101 utvecklar och marknadsför verksamhetssystemet K2 som idag används av 250 kunder i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Estland. Affärsidén är att effektivisera kundernas order och transportplanering samtidigt som de förenklar och effektiviserar processen med att fakturera och avräkna. K2 har även stöd för mobil kommunikation med fordonen där digital arbetsorderhantering och positionering är två av huvudfunktionerna. I K2 ingår också internethemsidor för kunder, åkare samt chaufförer. Fleet101 har vuxit snabbt och behöver nu anpassa sin arbetsstyrka enligt efterfrågan på IT-lösningen. Om du vill veta mer, gå till www.fleet101.com.

Ansökan

I den här rekryteringen jobbar vi tillsammans med Dfind IT. Om du har frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Marcus Grahn via marcus.grahn@dfind.se. Ansök om tjänsten via www.dfind.se/it.

Varmt välkommen med din ansökan - Intervjuer och urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 30 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.