Applikationssupport till Fleet 101

Applikationssupport till Fleet 101

Våra supporttekniker har en nyckelroll hos oss - de vet det mesta om hur ett åkeri effektivt planerar för- och utför leveranser, hanterar dokument och får betalt. De kan vårt system utan och innan, vägleder kunder i såväl stort som smått och ger våra egna utvecklare viktiga inspel för fortsatta förbättringar. Ja, och så är de viktiga ansikten utåt för vårt företag.

Vem är du?

Vi vet att du finns någonstans därute eftersom tre av dina kompisar redan jobbar hos oss. Du är en nyfiken lyssnare, snabbtänkt problemlösare och trygg pedagog. Du tar dig med samma iver och effektivitet an såväl tekniska frågor som kniviga processutmaningar eller rena rutinfrågor via telefon, mail eller fjärrsupport.

Kanske sysslar du idag med programmering eller systemutveckling men saknar interaktionen med användare. Eller så är du en klippa när det gäller service och kundrelationer men vill ha mer teknik i ditt liv. För att trivas i vårt gäng måste du vara en prestigelös lagspelare och mån om att gruppen gör så bra ifrån sig som möjligt.

IT-relaterad utbildning är meriterande men inte avgörande. Har du tidigare erfarenhet från transportbranschen är det toppen. Men det viktigaste för oss är din inställning - att du gillar kunder, trivs när den enda dagen inte är den andra lik och vill växa och utvecklas med oss. Det vi dock kräver är att du kan kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska samt danska eller norska.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen jobbar vi tillsammans med Dfind IT. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Marcus Grahn (marcus.grahn@dfind.se). Intervjuer och urval sker löpande och ansöker gör du via www.dfind.se/it senast den 18:E november 2018.

Om K2 och Fleet 101

Drygt 300 åkerier i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Estland använder idag K2 för att förenkla och effektivisera sina transportuppdrag. K2 är ett modernt transportledningssystem för hela processen från order och transportplanering till fakturering och avräkning. Systemet är byggt på Microsofts senaste teknik och är anpassat för helt digital dokumenthantering samt mobil kommunikation med fordon, chaufförer, åkare och slutkunder.

K2 är utvecklat av Fleet 101 med huvudkontor i Stockholm och säljbolag i Danmark och Norge. Fleet 101 har idag 28 anställda och omsätter 36 mkr. Bolaget har utsetts till DI Gasell tre gånger under de senaste fyra åren. Läs mer om oss på www.fleet101.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 30 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Till supportteamet vid vårt huvudkontor vid Globen i Stockholm söker vi en eller flera duktiga supporttekniker som vill hjälpa våra användare få ännu mer ut av sitt moderna transportledningssystem K2.