Kundansvarig säljare / Account manager till FläktGroup

Kundansvarig säljare / Account manager till FläktGroup

Tjänstebeskrivning

Är du en hungrig och ambitiös relationsbyggare som drivs av att göra affärer? FläktGroup söker Kundansvarig säljare/Account Manager med vilja att utvecklas!

Som Kundansvarig säljare/Account Manager på FläktGroup arbetar du med relationsbyggande försäljning gentemot befintliga och nya kunder. Arbetet innebär ansvar för försäljningen av företagets produkter gentemot ventilationsentreprenörer och installatörer inom Stockholmsregionen. Du genomför besök ute hos kund och är behjälplig med expertis gällande produkter och lösningar utifrån kundens behov. Genom fokus på och noggrannhet kring hela affärsprocessen, från första kontakt till avslut och uppföljning, bygger du upp långsiktiga relationer med återkommande kunder.

Du erbjuds en spännande tjänst med bra förmåner i ett globalt företag. Du får arbeta med ett väletablerat, marknadsledande företag i ett kompetent team och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.

Krav på person

Vi söker dig som är en lösningsfokuserad relationsbyggare med viljan att göra bra affärer och ständigt utvecklas. Du är hungrig, ambitiös och serviceminded med förmågan att strukturera ditt arbete och skapa förtroende ute hos kund. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av tjänst inom liknande bransch, exempelvis VVS eller bygg men det viktigaste är ett stort intresse för försäljning, teknik och rätt inställning till arbetet. Du har b-körkort, god datorvana samt behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Kundansvarig säljare/Account Manager.

Övrigt

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
Arbetstid: Kontorstider med förtroendetid
Plats: Stockholm (Hägersten eller Sollentuna)

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Jenny Hellström Lindqvist på 073-353 75 30. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 16 okt (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FläktGroup är en global marknadsledare för inomhusklimat- och brandsäkerhetslösningar. Varje år levererar vi 1000-tals projekt över hela världen. Vi erbjuder våra kunder högkvalitativa ventilationslösningar för olika typer av applikationer och byggnader. FläktGroup grundades 1918 i Jönköping och blev snabbt ledande leverantör av nya produkter och lösningar inom luftbehandling. FläktGroup har idag ca 3800 anställda med verksamhet i ca 65 länder världen. Koncernen omsätter närmare 7 miljarder SEK. Läs gärna mer på www.flaktgroup.com.

Sökord: säljare, försäljning, kundansvarig, account manager, ventilation, bygg, vvs, teknik