Clas Fixare - Elektriker

Clas Fixare - Elektriker

Efter 100 år gör nu Clas Ohlson sig redo för 100 år till genom att erbjuda fixartjänster i hemmet i samarbete med Fixarpartner AB - Clas Fixare. Clas Fixare vill förenkla vardagen för människor genom att erbjuda tjänster med enklare hemmafixande för alla typer av hem. Det kan vara allt från rådgivning och guidning, till hjälp med lättare arbeten som kunden tänkt göra själv men kanske inte haft tid till, klarar av eller har verktyg för att göra själv. Saker som snabbt kan fixas blir liggande. Med hjälp av en app kan kunden boka tjänster online inom el, VVS, snickeri, montering eller annat hemmafix. Praktisk problemlösning i hemmet med extra god service!

Vill du bli en del av ett härligt team som hjälper människor i deras vardag? Våra fixare är kompetenta och serviceinriktade; vi har några av branschen branschens nöjdaste kunder med generellt höga omdömen i våra kundundersökningar.

Till Clas Fixare letar vi nu efter en lösningsorienterad serviceelektriker!

Vad ska du göra?

Du kommer initialt att utgå från en Clas Ohlsonbutik, där du rådgör kring och demonstrerar hemfixartjänster inom el. Du är lyhörd för kundernas behov och har i uppgift att finna konstruktiva, kostnadseffektiva lösningar för kundens problem. Det genom att erbjuda Clas Ohlsons produkter och sälja hemfixartjänster som du själv sedan utför. Gradvis kommer du arbeta allt mindre i butik och mer ute hos kund.

Det innebär att du är Clas Ohlsons kunder behjälplig med allt från att flytta på eller sätta in nya eluttag, göra felsökningar, installera dimmers och spotlights till att dra om elledningar. Det kommer att vara ett varierande och roligt jobb med mycket kundkontakt. Jobbet kan också innehålla andra typer av lättare hemmafix om kunden behöver det. Du kommer att jobba i Stockholm med utgångspunkt i någon av Clas Ohlsons butiker.

Vad erbjuder vi dig?
 • Ett roligt och varierande arbete
 • Härliga och proffsiga kollegor som du kan lära dig nya saker av
 • Arbete i ett nystartat företag inom en koncern med stor erfarenhet av leverans av tjänster i hemmet
 • Möjligheten att jobba i ett modernt företag med digitaliserade processer
 • Anställning i ett företag som vill bygga branschens bästa serviceföretag
 • Arbete för en kund med ett starkt varumärke
 • En gedigen praktik/introduktion hos Clas Ohlson i deras uppförandekod, produktsortiment, supportfunktion etc.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med början i januari. Du anställs av Fixarpartner AB men utför tjänster för Clas Ohlsons kunder.

Vem är du?

Du är bra på att "ta folk" och trivs utmärkt med att hjälpa privatpersoner med olika el-relaterade tjänster. Du trivs också i rådgivande situationer där du får dela med dig av din kunskap inom el till kunder som vill göra arbetet själv. Du är lyhörd för kundens behov och tar tillfällen att komma med förslag på lösningar. Lösningar som du själv erbjuder dig att hjälpa kunden att genomföra i dennes hem.

Du kan jobba självständigt och lägger stor vikt vid att uppträda både korrekt och samtidigt ge extra god service, exempelvis genom att städa efter dig och fråga om det är något mer kunden önskar hjälp med när du är på plats samt ger rekommendationer på andra fixartjänster. För dig är det också viktigt att komma i tid och vara effektiv.

Det är viktigt att du känner igen dig i följande:
 • Du har praktisk erfarenhet som serviceelektriker
 • Vana att arbeta hos privatkunder och/eller erfarenhet från servicebranschen
 • Du har gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning inom relevant område alternativt motsvarande dokumenterad yrkeskompetens
 • Du är väl bekant med att läsa elscheman och elritningar
 • Du är auktoriserad elektriker alternativt innehar ett ECY certifikat
 • Du har god IT-vana
 • Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • Du har ett B-körkort
Känner du igen dig? Skicka in dig ansökan här nedanför. Vi vill gärna hitta vår nya medarbetare så fort som möjligt så vi intervjuar löpande. Hör mer än gärna av dig om du har frågor till jobb@fixarpartner.se eller ring vår HR Manager Cecilia Andreewitch på 0720-703043.

Genom att ansöka samtycker jag till att Fixarpartner AB får nyttja mina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 nov 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fixarpartner AB är ett samägt bolag mellan investeringsbolaget Pegital och Clas Ohlson. Fixarpartner erbjuder sedan november 2018 tillsammans med Clas Ohlson fixartjänster till privatpersoner och företag.

Fixarpartner har idag 20 anställda fixare med kompetens inom EL, VVS, IT/Smarthome, Montering och Utomhustjänster.

Bolagsinformation

Organisationsnummer: 559156-4843

Telefon: 08-425 011 00

Jessica Lagerqvist, VD

Jacob Almstedt, Affärsutvecklingsansvarig

Cecilia Andreewitch, HR Manager