Gymleco söker driftig lagerarbetare

Gymleco söker driftig lagerarbetare

Skulle du vilja ha ett fartfyllt och varierande arbete där du får möjlighet att visa din potential och samla nya erfarenheter? Är du intresserad av träning och skulle vilja jobba med produkter du gillar? Vi ger dig nu chansen att arbeta på vårt lager Söder om Stockholm.

Som lagerarbetare hos Gymleco kommer du att arbeta både självständigt och i team där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära plockning och packning efter order för utskick till kunder. Andra traditionella lagerarbetsuppgifter som kan förekomma är bland annat godsmottagning, inleverans, utleverans och lättare administrativa uppgifter. Arbetet sker i högt tempo och med daglig uppföljning mot utsatta mål.
Vi ser gärna att du har en positiv inställning, är självgående, flexibel och initiativrik. Du är snabblärd och alltid mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Vidare har du ett gott ordningssinne, är noggrann och strukturerad.

Hög arbetsmoral, nogrannhet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter. Vi ser gärna att du är social och inte rädd för att hugga i när det behövs.
Arbetstider vardagar 07:30 - 16:30

Vi söker dig som:
- Har minst två års erfarenhet av lagerarbete
- B körkort & Truckkort
Ett plus i kanten om man Du kan köra skjutstativ men inget krav.

Anställningsform: Heltid
Startdatum: Omgående
Mer info
Telefon 0850005208
Email Mejla Fitness Trade Europe AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gymleco.com
Sista ansökningsdag 5 nov (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gymleco har sedan år 1994 tillverkat och levererat styrketräningsutrustning i hög kvalité.

Idag är Gymleco en av de största aktörerna på den Nordiska marknaden och den största i Norra Europa. Vårt huvudkontor är beläget i Stockholm där vi även har produktion, lager och showroom under samma tak. Vi har ett komplett sortiment av styrketränings– och motionsutrustning med återförsäljare över hela Sverige och övriga världen.