Logistikkoordinator

Logistikkoordinator

Trivs du i en central roll i det dagliga arbetet på lagret?

Vi söker nu två logistikkoordinatorer för skiftgång

Arbetsplatsen präglas av lagarbete och engagemang med stort fokus på service, leverans och kvalité. Som koordinator arbetar du med daglig styrning genom att planera och optimera flödet. Du kommunicerar internt och externt via telefon och mail med säljavdelningen och transportörer. Du har stöd från ansvarig Teamledare som backar upp dig och ser till att avdelningen levererar enligt uppsatta mål. Du arbetar i ett team på ca 10 personer i ett högt tempo men många bollar i luften.

Vi är under en förändringsresa med att sätta rutiner, utveckla vår effektivitet och leverans samt hälsa och miljö. Under vägen uppstår många spännande projekt där du i denna roll är högst delaktig.

Vi söker dig som har;
  • avslutad gymnasieutbildning. Meriterande med eftergymnasial utbildning.
  • tidigare arbetserfarenhet av lager & logistikverksamhet
  • tidigare erfarenhet av transportbokningar och bokningssystem som exempelvis Unifaun.
  • tidigare erfarenhet av ruttplanering för distribution Stockholm samt transportplanering inrikes.
  • tidigare erfarenhet och god förståelse av att arbeta i ett affärssystem.
  • truckkort.
  • God IT-vana, gärna från affärssystem och kunskaper i Officepaketet
  • Flytande svenska i skrift och tal och engelska i tal.
För att lyckas och trivas i rollen är det av största vikt att du är ansvarsfull, noggrann, tycker om att lösa problem, är flexibel i ditt arbete och har en positiv och prestigelös inställning. Som person är du driven och orädd, du är en tydlig kommunikatör som skapar en positiv arbetsmiljö. Du trivs bäst i en händelserik vardag och strävar mot gemensamt mål.

Vi erbjuder dig en spännande utmaning i ett företag med intressanta framtidsplaner. För rätt person finns det möjligheter för ytterligare ansvar och utveckling.

Du delar våra värderingar om att vara modig, nära och engagerad och vi gillar att du gillar våra produkter och tror på en bättre värld genom kärlek till sjömat!

Tjänsterna är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående, placering Årstaberg. Du rapporterar till Platschef. Arbetstiderna är 2-skift, med arbete tidig morgon och sen kväll.

Låter detta intressant och vill du bli en del av vårt vinnande team? Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev snarast möjligt! För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Platschef Jani Neimelä, +46 848 00 46 21.

Varmt välkommen med din ansökan
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fiskeriet Sverige AB producerar, säljer, marknadsför och distribuerar fisk- och skaldjursprodukter i Sverige mot dagligvaruhandeln och Foodservice. Vårt erbjudande är konsumentpackade produkter, ett brett utbud av färsk fisk och skaldjur samt en produktportfölj av varumärken i Sverige så som Fiskeriet, Lofoten, Frøya, Lysekils, Lobster, Sjöboden allt i fisk. Vi etablerades 2019 och är ca 100 anställda med en omsättning på ca 1 mrd. Vi är ett helägt dotterbolag i den ledande nordiska sjömatskoncernen Insula.

Att vara en del av Fiskeriet är att vara med på en inspirerande seglats. Vår vision är att vara en erkänd kategoriledare inom sjömat som skapar havsbaserad hållbar tillväxt och att jobba hos oss är att vara en del i att förverkliga den. Det ligger helt rätt i tiden, när allt fler söker hållbara och hälsosamma protein. På Fiskeriet är vi personliga, modiga och engagerade samt har en genuin passion för sjömat, och vi vill bidra till en bättre värld genom kärlek till sjömat. Vi hämtar vår kraft från haven!

Läs gärna mer om oss på www.fiskeriet.se eller www.insula.no