Lagermedarbetare

Lagermedarbetare

Har du ett intresse för sjömat samt gillar att jobba i team? Vill du vara med på vår seglats och utveckla Fiskeriet på den svenska marknaden med målsättningen att vara ledande inom sjömat i Norden?

Nu söker vi Lagerpersonal till vårt team. Vi söker dig som sätter kvalitet och effektivitet i fokus och är med och bidrar till en positiv och trivsam arbetsplats.

Vi söker dig som sätter kvalitet och effektivitet i fokus och är med och bidrar till en positiv och trivsam arbetsplats. Arbetsplatsen präglas av lagarbete och engagemang med stort fokus på service, leverans och kvalité.

Arbetsuppgifterna är varierande och innebär främst plock och pack av kundordrar av sjömatsprodukter utifrån kundernas beställning som sedan levereras till kund. Du jobbar mot leveranshålltider och viktig är att följa de krav inom livsmedelshygien som finns.

Arbetsuppgifterna kan variera efter behov utifrån veckans/dagens order. Andra arbetsuppgifter kan förekomma efter behov.

Vi söker Dig som;
 • Har tidigare arbetserfarenhet lagerarbete
 • Meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsbranschen
 • Talar och kan läsa och förstå svenska språket i tal och skrift (krav att kunna tillgodogöra dig våra livsmedelshygienkrav, förstå ordrar samt produktnamn).
 • har datavana, gärna från Office-paketet och att arbeta i affärssystem.
 • B-körkort, C-körkort är meriterande
Som person gillar du tempo och beredd att ge "det lilla extra" som behövs. Det är av största vikt att du är ansvarsfull, tycker om att lösa problem är flexibel i ditt arbete och har en positiv och prestigelös inställning. Vidare är du noggrann och kvalitetsmedveten.

Du kommer till ett team, där det är viktigt att du kan arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga och vill lyckas tillsammans. Du delar våra värderingar om att vara modig, nära och engagerad och vi gillar att du gillar våra produkter och tror på en bättre värld genom kärlek till sjömat!

Vi erbjuder;
 • Heltidsanställning
 • Timanställning vid behov (extrajobb ex vid sidan av studier)
 • Stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter
 • Kollektivavtal för alla anställda
 • Friskvårdsbidrag
 • Fri parkering
Låter detta intressant och vill du bli en del av vårt härliga team? Skicka gärna in din ansökan, CV och personligt brev. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fiskeriet Sverige AB producerar, säljer, marknadsför och distribuerar fisk- och skaldjursprodukter i Sverige mot dagligvaruhandeln och Foodservice. Vårt erbjudande är konsumentpackade produkter, ett brett utbud av färsk fisk och skaldjur samt en produktportfölj av varumärken i Sverige så som Fiskeriet, Lofoten, Frøya, Lysekils, Lobster, Sjöboden allt i fisk. Vi etablerades 2019 och är ca 100 anställda med en omsättning på ca 1 mrd. Vi är ett helägt dotterbolag i den ledande nordiska sjömatskoncernen Insula.

Att vara en del av Fiskeriet är att vara med på en inspirerande seglats. Vår vision är att vara en erkänd kategoriledare inom sjömat som skapar havsbaserad hållbar tillväxt och att jobba hos oss är att vara en del i att förverkliga den. Det ligger helt rätt i tiden, när allt fler söker hållbara och hälsosamma protein. På Fiskeriet är vi personliga, modiga och engagerade samt har en genuin passion för sjömat, och vi vill bidra till en bättre värld genom kärlek till sjömat. Vi hämtar vår kraft från haven!

Läs gärna mer om oss på www.fiskeriet.se eller www.insula.no