Vi söker nu serviceinriktade C-körkorts chaufförer till Fiskeriet

Vi söker nu serviceinriktade C-körkorts chaufförer till Fiskeriet

Vill du vara vårt ansikte utåt när vi levererar vår sjömat?
Fiskeriet är på en spännande seglats där vi satsar och växer på den svenska marknaden med målsättningen att vara ledande inom sjömat i Sverige! Som en del i detta bygger vi nu vår egen fordonsflotta med mål att också vara den bästa distributören av sjömat. Nu har du möjligheten att vara med och göra skillnad på vår resa och vara en nyckelperson gentemot kund!

Vi söker nu serviceinriktade C-körkorts chaufförer till Fiskeriet,
Stockholm, Årsta

I arbetet som chaufför hos oss är du en nyckelperson när det kommer till att distribuera och leverera våra sjömatsprodukter till våra butikskunder inom stor-Stockholm, både centralt och i utkanterna.

Då du har daglig kontakt med de fiskansvariga i butik så är du även vår ambassadör på plats i våra kunders vardag. Slaget om kunderna står i leveranskvalitén och i din roll driver du Fiskeriet framåt som en del av vår grundstomme!

Under en arbetsdag möter du mellan 15-25 kunder, dvs. har flera stopp under ett arbetspass vilket innebär att ingen dag är den andra lik och du byter ständigt miljö. Du ansvarar för att leveranserna kommer fram till kund i rätt tid och levererar produkterna med rätt kvalité. Som chaufför samarbetar du också med vår mottag-och lagerpersonal vilket ibland kan innebära uppgifter som lyft, paketering, kvalitetskontroller och ni tillsammans utgör de viktigaste delarna för att leverera en bra produkt och upplevelse till kunden. I rollen ansvarar du även för kontroll, rengöring och skötsel av fordon och övrig utrustning.

Vi söker Dig som;
 • Innehar ett giltigt C-körkort med tillhörande förarkort samt giltigt yrkeskompetensbevis (YKB)
 • Har tidigare erfarenhet av distribution till butik är meriterande
 • Har vana från tempererad distribution av livsmedel är meriterande.
 • Behärskar svenska språket väl i tal och skrift
 • Har god datorvana
 • Har god fysik och är godkänd som yrkesförare utifrån medicinska krav.
 • Fördel om du har körkort samt tillgång till egen bil

För oss är det viktigt att du är ansvarsfull, tycker om att lösa problem, är flexibel och stresstålig och inte rädd för att hugga i. Du möter våra kunder dagligen och det är därför av största vikt att du har en positiv attityd, trivs med sociala kontakter samt har ett stort kundfokus och vill leverera bästa service genom att ge "det lilla extra".

Vidare är du noggrann och kvalitetsmedveten. I det team du kommer ingå i är det viktigt att kunna arbeta självständigt och ta stort eget ansvar för sin arbetsdag, samtidigt som du har god samarbetsförmåga och vill lyckas tillsammans som ett team. En del av arbetet är fysiskt krävande så det krävs god allmänfysik.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt företag med intressanta framtidsplaner. Du kommer få stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter.
Du delar våra värderingar om att vara modig, nära och engagerad och vi gillar att du gillar våra produkter och tror på en bättre värld genom kärlek till sjömat!

Vi erbjuder;
 • Heltidsanställning
 • Kollektivavtal för alla anställda
 • Friskvårdsbidrag
 • Fri parkering
 • Goda kommunikationer, nära pendeltåg och tvärbana Årstaberg
Arbetet sker främst till dagtid med start tidig morgon.

Vi är även intresserade av att anställa extrapersonal, det innebär att du kan jobba några dagar i veckan, t ex vid sidan av studier.

Låter detta intressant och vill du bli en del av vårt chaufför-team? Skicka gärna in din ansökan, CV och personligt brev, snarast möjligt till rekrytering@fiskeriet.se. Skriv i ämnesraden "Ansökan chaufför". Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta platschef Jani Niemelä på telefon: 08-480 04 621

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Distribution, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://fiskeriet.se/
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fiskeriet Sverige AB, är en komplett leverantör av fisk- och skaldjursprodukter. Vår affärsidé är försäljning och distribution av sjömat till dagligvaruhandeln samt skapa värdetillväxt och innovation genom vårt egna varumärke Fiskeriet med mål att vara en ledande kategorikapten inom sjömat. Vi tror på en bättre värld genom kärlek till sjömat. Fiskeriet Sverige är en del av den nordiska ledande sjömatskoncernen Insula AS med totalt 1100 anställda och en omsättning 2018 på NOK 5,5 mrd. Läs mer om oss på www.fiskeriet.se eller www.insula.se