Vi söker nu Underhållstekniker/Produktionsteknikertill Fiskeriet, Årsta Stockholm

Vi söker nu Underhållstekniker/Produktionsteknikertill Fiskeriet, Årsta Stockholm

Har du tidigare erfarenhet av underhållsarbete och söker ett roligt och utvecklande arbete?

Vill du vara med på vår seglats och utveckla Fiskeriet på den svenska marknaden med målsättningen att vara ledande inom sjömat och skapa havsbaserad hållbar tillväxt?

Vi söker nu dig som Underhållstekniker – en nyckelroll för vår produktionsverksamhet för att säkra en stabil driftsäkerhet och förebyggande underhåll.

I rollen arbetar du främst med förebyggande underhåll och service av vår maskinpark på vår anläggning i Årsta, avhjälpa akuta driftstörningar och stötta produktionspersonalen vid tekniska problem men också att bidra i förbättrings- och utvecklingsarbetet. Arbetet är mycket varierande och kan innebära allt från löpande kontroll utav samtliga maskiner till diverse fastighetsskötsel. Du kommer även att medverka vid ombyggnationer samt att utbilda vår egen produktionspersonal i enklare tekniska frågor. Arbetet sker i nära samverkan med produktionspersonal och ledningsgruppen. Du kommer bli en viktig kugge i företagets produktion. Din närmaste chef är platschef.

Vi söker Dig som har;
 • Teknisk utbildning på minst gymnasienivå
 • Erfarenhet från att jobba som underhållstekniker eller liknande roll inom industrin.
 • Felsökning maskiners mekanik och elektronik, minst 2 års erfarenhet
 • Datavana
 • B-körkort och gärna tillgång till bil
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
 • Officepaketets kunskaper
Som person söker vi dig som är en prestigelös lagspelare med förmågan av att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Det är viktigt att du är händig och är en duktig problemlösare som snabbt kan hitta effektiva lösningar. Du har förmåga att göra goda prioriteringar samt är driven, strukturerad/ordningsam och noggrann. Du ska vara självgående och ha förmåga att jobba parallellt med flera olika uppgifter. Samtidigt är det viktigt att du är en person som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med personer i din omgivning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig en spännande utmaning i ett företag med intressanta framtidsplaner. För rätt person finns det möjligheter för ytterligare ansvar och utveckling.

Du delar våra värderingar om att vara modig, nära och engagerad och vi gillar att du gillar våra produkter och tror på en bättre värld genom kärlek till sjömat!

Vi erbjuder;
 • Goda utvecklingsmöjligheter
 • Kollektivavtal för alla anställda
 • Friskvårdsbidrag
 • Fri parkering
 • Nära beläget kollektiva färdmedel (Årstaberg)
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan! CV och personligt brev med bild skickas till rekrytering@fiskeriet.se. Skriv i ämnesraden "Ansökan underhållstekniker Fiskeriet".

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Platschef Jani Niemelä Telefon +46 848 00 46 21

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jani Niemelä
Telefon +46 848 00 46 21
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 nov 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fiskeriet Sverige AB säljer, marknadsför och distribuerar färska och frysta fisk- och skaldjursprodukter till dagligvaruhandeln. Vår affärsidé att vara en komplett sjömatsleverantör med visionen att skapa havsbaserad hållbar tillväxt med mål att vara en kategoriledare inom sjömat i den svenska dagligvaruhandeln. Vi tror på en bättre värld genom kärlek till sjömat. Vi är ca 100 medarbetare med en omsättning på 1 mrd. Vi är en del av den ledande sjömatskoncernen Insula AS som med sina 20 bolag i Norden har över 1000 anställda och en omsättning 2018 på NOK 5,5 mrd. Läs mer om oss på www.fiskeriet.se.eller www.insula.se