Vi söker Lager- och Produktionsmedarbetare till Fiskeriet, Stockholm, Årsta

Vi söker Lager- och Produktionsmedarbetare till Fiskeriet, Stockholm, Årsta

Har du ett intresse för sjömat samt gillar att jobba i team? Vill du vara med på vår seglats och utveckla Fiskeriet på den svenska marknaden med målsättningen att vara ledande inom sjömat?

Nu söker vi lager- och produktionspersonal (heltid och extra) till vårt team.

Vi söker dig som sätter kvalitet och effektivitet i fokus och är med och bidrar till en positiv och trivsam arbetsplats. Arbetsplatsen präglas av lagarbete och engagemang med stort fokus på service, leverans och kvalité.

Arbetsuppgifterna är varierande och innebär främst uppvägning och paketering av sjömatsprodukter vid vår produktionslina eller plock och pack av kundordrar av sjömatsprodukter utifrån kundernas beställning som sedan levereras till kund. Du jobbar mot leveranshålltider och viktig är att följa de krav inom livsmedelshygien som finns.
Arbetsuppgifterna kan variera efter behov utifrån veckans/dagens order. Andra arbetsuppgifter kan förekomma efter behov.

Vi söker Dig som:
  • Har tidigare arbetserfarenhet av livsmedels- eller annan produktionsverksamhet
  • Meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsbranschen
  • Talar och kan läsa och förstå svenska språket i tal och skrift (krav att kunna tillgodogöra dig våra livsmedelshygienkrav, förstå ordrar samt produktnamn).
  • Har datavana, gärna från Office-paketet och att arbeta i affärssystem.
  • B-körkort, C-körkort är meriterande

Som person gillar du tempo och beredd att ge "det lilla extra" som behövs. Det är av största vikt att du är ansvarsfull, tycker om att lösa problem är flexibel i ditt arbete och har en positiv och prestigelös inställning. Vidare är du noggrann och kvalitetsmedveten.
Du kommer till ett team, där det är viktigt att du kan arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga och vill lyckas tillsammans. Du delar våra värderingar om att vara modig, nära och engagerad och vi gillar att du gillar våra produkter och tror på en bättre värld genom kärlek till sjömat!

Vi erbjuder:
  • Timanställning vid behov samt heltidsanställning
  • Stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter
  • Kollektivavtal för alla anställda
  • Friskvårdsbidrag
  • Fri parkering

Vi är även intresserade av att anställa extrapersonal, det innebär att du kan jobba några dagar i veckan ex vid sidan av studier.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Låter detta intressant? Skicka gärna in din ansökan, CV och personligt brev, snarast möjligt till. Skriv i ämnesraden "Ansökan Lager/Produktion Fiskeriet". Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta oss på rekrytering@fiskeriet.se.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 nov 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fiskeriet Sverige AB säljer, marknadsför och distribuerar färska och frysta fisk- och skaldjursprodukter till dagligvaruhandeln. Vår affärsidé att vara en komplett sjömatsleverantör med visionen att skapa havsbaserad hållbar tillväxt med mål att vara en kategoriledare inom sjömat i den svenska dagligvaruhandeln. Vi tror på en bättre värld genom kärlek till sjömat. Vi är ca 100 medarbetare med en omsättning på 1 mrd. Vi är en del av den ledande sjömatskoncernen Insula AS som med sina 20 bolag i Norden har över 1000 anställda och en omsättning
2018 på NOK 5,5 mrd. Läs mer om oss på www.fiskeriet.se.eller www.insula.se