Vi söker 2 logistikkoordinatorer till Fiskeriet, Stockholm, Årsta

Vi söker 2 logistikkoordinatorer till Fiskeriet, Stockholm, Årsta

Trivs du i en roll där du är en central roll i det dagliga arbetet på lagret?

Vi söker nu två logistikkoordinatorer för skiftgång

Arbetsplatsen präglas av lagarbete och engagemang med stort fokus på service, leverans och kvalité. Som koordinator arbetar du med daglig styrning genom att planera- och optimera flödet. Du har stöd från ansvarig Teamledare som backar upp dig och ser till att avdelningen levererar enligt uppsatta mål. Du arbetar i ett team på ca 10 personer i ett högt tempo men många bollar i luften. Du kommunicerar internt och externt via telefon och mail med säljavdelningen och transportörer.

Vi är under en förändringsresa med att sätta rutiner, utveckla vår effektivitet och leverans samt hälsa och miljö. Under vägen uppstår många spännande projekt.

Vi söker dig som;
  • Har tidigare arbetserfarenhet av lager & logistikverksamhet
  • Har tidigare erfarenhet av transportbokningar och bokningssystem som Unifaun.
  • Har tidigare erfarenhet av ruttplanering för distribution Stockholm samt transportplanering inrikes.
  • Har tidigare erfarenhet och god förståelse av att arbeta i ett affärssystem.
  • Du har truckkort.
  • Avslutad gymnasieutbildning. Meriterande med eftergymnasial utbildning
  • God IT-vana, gärna från affärssystem och kunskaper i Officepaketet
  • Flytande svenska i skrift och tal och engelska i tal.
Som person är du driven och orädd, du är en tydlig kommunikatör som skapar en positiv arbetsmiljö. Du trivs bäst i en händelserik vardag och strävar mot gemensamt mål. Det är av största vikt att du är ansvarsfull, noggrann, tycker om att lösa problem, är flexibel i ditt arbete och har en positiv och prestigelös inställning.

Vi erbjuder dig en spännande utmaning i ett företag med intressanta framtidsplaner. För rätt person finns det möjligheter för ytterligare ansvar och utveckling.

Du delar våra värderingar om att vara modig, nära och engagerad och vi gillar att du gillar våra produkter och tror på en bättre värld genom kärlek till sjömat!

Vi erbjuder;
Goda utvecklingsmöjligheter
Kollektivavtal för alla anställda
Friskvårdsbidrag
Fri parkering
Nära beläget kollektiva färdmedel (Årstaberg)

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Tjänsterna är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående, placering Årstaberg. Du rapporterar till Platschef. Arbetstiderna är 2-skift, med arbete tidig morgon och sen kväll.

Låter detta intressant och vill du bli en del av vårt vinnande team? Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, snarast möjligt till rekrytering@fiskeriet.se. Skriv i ämnesraden "Ansökan Logistikkoordinator". Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Jani Neimelä, +46 848 00 46 21.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 nov 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fiskeriet Sverige AB säljer, marknadsför och distribuerar färska och frysta fisk- och skaldjursprodukter till dagligvaruhandeln. Vår affärsidé att vara en komplett sjömatsleverantör med visionen att skapa havsbaserad hållbar tillväxt med mål att vara en kategoriledare inom sjömat i den svenska dagligvaruhandeln. Vi tror på en bättre värld genom kärlek till sjömat. Vi är ca 100 medarbetare med en omsättning på 1 mrd. Vi är en del av den ledande sjömatskoncernen Insula AS som med sina 20 bolag i Norden har över 1000 anställda och en omsättning 2018 på NOK 5,5 mrd. Läs mer om oss på www.fiskeriet.se.eller www.insula.se