Redovisningsansvarig till Nordens största campingkoncern First Camp, Stockholm

Redovisningsansvarig till Nordens största campingkoncern First Camp, Stockholm

Som redovisningsansvarig på First Camp får du chansen att jobba på en icke-hierarkisk ekonomiavdelning på ett snabbt växande bolag i ständig förändring. First Camp är Nordens största campingkoncern, med en stark tillväxt som löpande förvärvar nya bolag som ska integreras i koncernen.

Till vårt huvudkontor på Karlaplan i centrala Stockholm söker vi en driven, entusiastisk redovisningsansvarig som vill växa med oss och vara med på vår spännande resa framåt. Som redovisningsansvarig kommer du att tillhöra vårt moderna ekonomiteam som består av 11 medarbetare som alla strävar mot att ligga i framkant och utveckla digital effektivitet. Avdelningen har en härlig teamkänsla, vi har roligt på jobbet och drivs alla av att jobba brett vilket i denna roll innebär ett stort förtroende och tillit till dig och din förmåga. Du rapporterar till vår redovisningschef.

Som redovisningsansvarig blir ditt huvudsakliga ansvarsområde att ta ett helhetshetsansvar för driftbolaget First Camp Sverige AB samt rapportering för ett 20 tal fastighetsbolag. Du ansvarar för att koordinera och fördela arbetet, att hålla tempot uppe samt supportera och kommunicera med övriga supportfunktioner på First Camp och destinationschefer på campingarna.

I rollen som redovisningsansvarig på First Camp ansvarar du för:
 • Löpande redovisning
 • Moms- och skattedeklarationer
 • Bokning av lönerelaterade poster
 • Avstämningar
 • Månads- och årsbokslut
 • Årsredovisning
 • Rapportering
 • Kontroll och avstämning av betalningsflöden
 • Förekommande ad hoc-uppgifter
 • Driva projekt


Utbildning och erfarenhet:

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande. Du har 4-5 års erfarenhet av redovisning, gärna med revisionsbakgrund. Tidigare bolagsansvar och helt självgående i redovisning från ax till limpa är ett krav. Du behärskar Excel och är både intresserad av och har lätt för system. Meriterande men inget krav är erfarenhet från B2C, stora transaktionsflöden, förvärv och utveckling av processer och rutiner. Du tycker om att arbeta brett och operativt och kommunicerar obehindrat på engelska och svenska, både muntligt och skriftligt.

Personliga egenskaper:

För att passa i rollen som redovisningsansvarig på First Camp är du ansvarsfull med ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du är nyfiken och trivs i en dynamisk och snabbväxande miljö. Du har ett högt eget driv, är prestigelös och tycker om att arbeta både brett och tillsammans. Rollen innebär många kontaktytor både internt och externt, vilket ställer krav på att du tycker om att kommunicera och att bygga ditt nätverk. Då vi är ett tillväxtbolag med högt tempo, många nya förvärv och parametrar att ta hänsyn till, är det av yttersta vikt att du gillar förändring och vill vara med och skapa världens ledande campingkedja.

Vad du erbjuds som redovisningsansvarig hos First Camp:
 • Möjlighet att arbeta i en av besöksnäringens mest expansiva bolag på en stabil och växande marknad
 • Arbeta på Nordens största campingkoncern
 • Bli del av ett modernt, snabbväxande bolag med ambition att ligga i framkant och som hela tiden strävar mot att digitalisera och effektivisera.
 • Goda möjlighet att utvecklas inom bolaget och att hantera egna projekt
 • Tillhöra ett generöst, inkluderande team som stöttar varandra
PlaceringsortVi sitter i ljusa, trevliga lokaler centralt på Karlaplan i Stockholm

Om First Camp:

First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 57 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 900 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1200 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja. Läs gärna mer om oss och vad vi gör på www.firstcamp.se

First Camp erbjuder en arbetsplats med stark tillväxt och snabb utvecklingstakt. Här är gästens upplevelse alltid i fokus. Våra supportkontor är centralt belägna i Stockholm respektive Göteborg och här finns VD, ekonomi, marknad, försäljning, fastighet och HR samlade.

I denna rekryteringsprocess samarbetar First Camp med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Anette Wickholm 070-712 98 08 eller Jessica Blomgren 073-942 58 91. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Välkommen med din ansökan!

Sökord: Redovisningsansvarig, Redovisnningsekonom
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)