Produktionstekniker sökes till Firefly

Produktionstekniker sökes till Firefly

Har du arbetat i produktion med montering men söker utveckling och utmaning? Då är jobbet som produktionstekniker på Firefly något för dig.

Firefly AB är ett svenskt världsledande brandsäkerhetsföretag som levererar högteknologiska system som upptäcker och minimerar bränder och dammexplosioner. Fireflys patenterade och kundanpassade system och komponenter övervakar processer inom till exempel kraftvärmeverk, bioenergisektorn och mjukpappersindustrin men även kritisk infrastruktur så som tunnelbanesystem eller vägtunnlar.

Firefly har idag försäljning i mer än 30 länder och huvudkontoret är beläget i nya, fina lokaler i Hammarby Sjöstad. Bolaget har 75 anställda och är noterad på Nasdaq Stockholm First North. Läs mer på www.firefly.se

Uppdragsgivare:
Firefly

Ort:
Hammarby Sjöstad, Stockholm

Omfattning:
Heltid, start enl. överenskommelse.

Arbetsbeskrivning

Som produktionstekniker fungerar du som den dagliga länken mellan produktion och testning/utvecklingsavdelningarna. Arbetsuppgifterna innefattar till viss del montering men även ett större helhetsansvar över den tekniska processen. Du kommer att delta i utvecklingsarbeten som rör produktion och produktionsutrustning samt ansvara för reparationer på plats.

Du kommer ingå i ett litet trevligt produktionsteam med högt i tak och bra sammanhållning. Firefly månar om sina anställda vilket syns i förmåner, kollektivavtal och möjlighet till ytterligare kliv i karriären

Kvalifikationer
  • Teknisk erfarenhet
  • Gärna utbildning inom elteknik/el-tele
  • Du har tidigare arbetat med montering i produktion
  • Du har arbetat med felsökning och/eller testning i någon form
  • Erfarenhet av dokumentation och produktionsprocesser
  • Du bör behärska svenska och engelska väl i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarsfull, gillar att lösa problem, kvalitetsmedveten och noggrann och tycker om att ha kontakt med nya människor. Som produktionstekniker trivs du med att driva förbättringsarbeten .Du trivs med att arbeta i ett stundtals högt tempo och är pålitlig. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Sista ansökningsdag: 2018-10-05, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Frågor kan ställas till Emma Paulsson på 072-988 9034 eller emma.paulsson@randstad.se
Mer info
Kontaktperson Emma Paulsson
Telefon 0729889034
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 7 okt (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.