Ankomstkontrollant

Ankomstkontrollant

Vill du ha ett varierande arbete där du får arbeta med ankomstkontroll samt in- och utleveranser. Då kan detta vara rollen för dig. Vi söker nu en ytterligare medarbetare till vår produktionsavdelning för en roll där stor vikt kommer läggas på ankomstkontroll. För att lyckas i rollen behöver du ha kunskap av att läsa ritningar, specifikationer och använda mätutrustning för att verifiera att produkterna uppfyller specificerade krav.

För att trivas i rollen tror vi att du har flerårig erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter, gärna på ett industriföretag. Eftersom vi arbetar internationellt är det viktigt att du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

Vi är ett team där alla hjälps åt för att bidra till bra resultat och gott arbetsklimat och vi söker därför dig som ofta beskrivs som positiv, flexibel och prestigelös. Du är en person som utan att tveka hjälper till där behov finns. Hos oss är det viktigt med engagemang och att bidra med idéer och förbättringsförslag.

Du är en person som är trygg med att ta egna beslut och du kommunicerar väl med dina kollegor. Då arbetstempot kan variera är det viktigt att du är bra på att hålla ordning och reda och att du behåller lugnet även vid ett periodvis högre arbetstempo.
Mer info
Kontaktperson Jerker Larsson
Email Mejla Jerker Larsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Firefly reducerar brand- och explosionsrisker inom processindustrin vilket resulterar i säkrare arbetsplatser för människor världen över. Vi har en passion för säkerhet och innovativa lösningar och vill utveckla de mest effektiva industrianpassade systemen.

Firefly är ett svenskt brandsäkerhetsföretag som utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska system, vilka upptäcker och minimerar risken för bränder och dammexplosioner inom processindustrin. Sedan 1973 har vi arbetat med brandsäkerhet. Varje kund erbjuds unika och egenutvecklade lösningar och funktioner.

Våra två affärsområden är Industriapplikationer och Infrasystem (Sentio®). Inom affärsområdet Industriapplikationer skräddarsyr vi system för att skydda industriella tillverkningsprocesser. Till dessa kunder levererar vi eftermarknadstjänster som underhåll, service, reservdelar, utbildning. Kunderna finns t ex inom områden som biobränsle, återvinning, mjukpapper, livsmedel och träbearbetning. Affärsområdet Infrasystem omfattar system för brandövervakning av infrastruktur, såsom tunnelbanor, tåg-, väg- och kabeltunnlar.

Firefly har en unik portfölj av innovativa produkter och systemlösningar. Våra produkter är certifierade enligt nationella och internationella certifieringsorgan såsom FM, VdS, CSA, DNV-GL, LCIE Bureau Veritas, Delta och RISE med flera.

Huvudkontoret är beläget i ljusa, fräscha lokaler i Hammarby sjöstad, Stockholm. Drygt 90 medarbetare med internationell bakgrund arbetar världen över och bedriver försäljning direkt mot kund och via distributörer i över 80 länder.

Fireflys aktie är noterad på Nasdaq First North Growth Market.

Ta chansen att bli en del av en marknadsledande organisation under expansion och tillsammans med vårt team utveckla den nya generationens preventiva brandskyddslösningar för säkrare industriprocesser runt om i världen.

Se mer om hur Fireflys Quick Suppression System fungerar: