Prefab montörer, Region Öst

Prefab montörer, Region Öst

Vi söker nu ca 4-7 montörer/byggnadsarbetare till vår montageorganisation i Region Öst för arbete i Mellansverige (Sthlm reg.), Östergötland och till viss del i Småland. Du kommer att ingå i ett arbetslag med ca 5-7 kollegor som monterar stomentreprenader.

Bakgrund och egenskaper:

För oss är det viktigt att du som person vill arbeta i ett geografiskt stort område där resor och boende med traktamente förekommer, beroende på bostadsort.
Vi vill att du är noggrann, ansvarsfull och tycker om att arbeta i lag mot ett gemensamt mål. Då säkerhetsaspekten är av yttersta vikt vid montage av tunga betongelement ser vi egenskaper som lugn och trygg som ytterligare förutsättningar för denna tjänst.

Vi ser helst att du har arbetat som stommontör eller har praktisk erfarenhet från bygg/betongbranschen. Har du dessutom byggteknisk utbildning, certifikat för liftar, svetsning, säkra lyft eller heta arbeten är det ett plus.

På grund av arbetets utformning är körkort ett krav.

Tjänsten ingår i Finja Prefab AB som är ett av koncernens affärsområden och levererar såväl färdiga system som skräddarsydda lösningar för flerbostadshus, villor, industri och kontor, lantbruk samt offentlig miljö. Allt efter våra kunders behov och önskemål. Vår tillverkning och försäljning sker på någon av våra anläggningar runt om i landet.
Mer info
Kontaktperson Robert Krödel
Telefon 0702397364
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.finjaprefab.se/
Sista ansökningsdag 26 dec 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finja är ett svenskt familjeföretag vars resa startade med ett förvärvat grustag 1957. Addera en stor portion kunskap, engagemang och mod och du har dagens företag, ett av landets främsta inom betongbranschen. Våra bolag kompletterar varandra och täcker in allt från konstruktionslösningar för murat och putsat byggande till sand, specialbruk och prefabricerade helhetslösningar för bostäder, kontor, industri och lantbruk. I dagsläget sysselsätter vi närmare 800 personer och siktar på att omsätta två miljarder kronor. På Finja värdesätter vi närheten till våra kunder och vi finns på ett flertal orter i Sverige samt i Norge. Vi växer ständigt men den snabbfotade handlingskraften hos det lilla ursprungliga företaget finns kvar och vi utvecklar nya produkter och återinvesterar i moderna produktionsanläggningar. Allt för att hålla oss i god form och fortsätta vår resa.