Processtekniker till Finisar i Järfälla

Processtekniker till Finisar i Järfälla

Gillar du att jobba praktiskt med tillverkning och processer? Finisar söker processtekniker till deras produktion i Järfälla!

Finisar är världsledande inom optisk kommunikation och som processtekniker hos Finisar i Stockholm blir du en viktig del av tillverkningen av InP skivor för optisk kommunikation. Du kommer att få möjlighet att arbeta i en utvecklande produktionsmiljö där du få arbeta med hela processen av InP skivor från recept till fungerade produkt.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Finisar arbetar du i ett världsledande företag med innovativa produkter inom optisk kommunikation och inom framtidens teknik. Vi erbjuder dig en tjänst där du får möjligheten att arbeta med produkter för optisk kommunikation. Du kommer att jobba i renrumsmiljö där du får lära dig att utföra produktionen av InP skivor som används inom optisk kommunikation.Du kommer att följa en processplan och ansvarar för att alla steg utförs på rätt sätt och säkerställa kvalité i alla led. Du behöver inte ha arbetat inom detta område tidigare då du kommer få full utbildning vid start, vi ser hellre att du har ett starkt intresse och vilja att utvecklas och lära dig mer under din karriär!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som processtekniker på Finisar kommer du att jobba med produktionen av InP skivor. Jobbet är rutinbaserat och du följer ett noggrann recept där alla steg i tillverkningen behöver utföras med precision. Dina arbetsuppgifter innefattar:
  • Noggrant följa recept och tillverkningssteg för respektive skiva
  • Kunna arbeta med flera skivor och processer samtidigt och samarbeta på arbetsytorna
  • Löpande kvalitetskontroll så som mätning och inspektion av dina pågående skivor
  • Rapportera och logga information i databas samt uppföljningsark
  • Kontrollera och rapportera kring defekt utrustning eller bristande säkerhetsrutiner till processingenjör och ansvarig chef
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Då du kommer att arbeta strax utanför Jakobsberg i Järfälla i nordvästra Stockholm kan det vara bra om du har tillgång till bil eller bor i närheten. Arbetstiderna är upplagda efter ett rullande skiftschema, så kallat "7 till 7", där du kommer arbeta 7 dagar och vara ledig 7 dagar. De dagar du arbetar förekommer sena kvällar, helg och tidiga morgnar men inget nattarbete. Du kommer att arbeta i renrumsmiljö och ha nära samarbete med både kollegor och chefer.

Tjänsten planeras starta omgående och du börjar direkt med en gedigen introduktion och utbildning som sen byggs på allt eftersom du utvecklas i rollen. Du blir rekryterad direkt till Finisar och har din närmsta chef på plats i Järfälla.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning, gärna inom teknik eller labb och är sugen på att lära dig om tillverkning utav komponenter för optisk kommunikation. Det är fördelaktigt om du tidigare arbetat med skiftarbete och trivs med ett arbetsschema där du arbetar 7 dagar och är ledig 7 dagar, samt har erfarenhet och/eller kunskap om renrumsmiljö.

Då denna tjänst innebär mycket kontakt med kollegor och interna samarbeten är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med att dela din arbetsplats med andra. Du behöver vara strukturerad och effektiv i ditt arbetssätt då du kommer att behöva hålla koll på flera skivor och processteg samtidigt. Det är dock viktigt att du samtidigt kan följa rutiner då du har ett noggrant formulerat recept med tillhörande processtegs-schema, där du måste utföra alla delar med precision. Utöver produktionen så ansvarar du också för att kontrollera att allt ser rätt ut med skivorna efter varje steg och se till att lösa de problem som eventuellt uppstår.

Lockas du av att jobba i en spännande och producerande miljö där du får vara med och ansvara i alla tillverkningssteg? Vill du bli en del av ett världsledande bolag? Välkommen med din ansökan.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Therese Goldring
Telefon 070 145 54 51
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 6 nov 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech