Supply Chain & Inventory Controller till Viva Wine & Spirits Group

Supply Chain & Inventory Controller till Viva Wine & Spirits Group

Vi söker för Viva Wine & Spirits Groups räkning efter en noggrann och service-minded Supply Chain Controller till deras huvudkontor i centrala Stockholm. Rollen är ny och skapad som ett resultat av att bolaget växer och större krav ställs på kontroll och transparens inom verksamhetens logistik och lager funktioner. I tjänsten spelar du en central roll inom logistikfunktionen men får även en gränsöverskridande funktion mot koncernens ekonomiavdelning, vilket ställer krav på att du har förståelse för varuflöden och kunskap inom lagerbokföring. Du ingår i logistikavdelningen om fyra medarbetare och rapporterar till koncernens Logistik Direktör.

Arbetsbeskrivning
· Löpande avstämning av lager
· Registervård samt kontroll av produktupplägg
· Kalkyl och uppdatering av kostnader samt av priser i artikelregistret
· Bokning av tullkostnader och 3PL fakturor
· Kontroll av lagertransaktioner
· Uppföljning av lagervärde och rapportering av lageromsättningshastighet
· Hantering av exportorder samt administration inom koncernens verksamhet utanför Sverige

Kravprofil
· Eftergymnasial utbildning med ekonomisk
inriktning
· Du har minst 3 års arbetserfarenhet från en liknande tjänst eller ekonomiroll
· Erfarenhet från verksamhet med lager är ett krav
· Du är kommunikativ och pedagogisk till ditt arbetssätt med förmågan att arbeta strukturerat och med leveransprecision
· Då verksamheten är internationell så bör du tala och skriva obehindrat på både svenska och engelska

För att trivas i rollen och bolaget behöver du vara en teamspelare, ha lätt för att knyta kontakter samt vara prestigelös och proaktiv i ditt arbete. I syfte att lösa dina uppgifter behöver du ha ett detalj fokuserat och flexibelt förhållandesätt till dina uppgifter med förmågan att kunna prioritera effektivt under tidspress. Denna roll avser heltid och du blir anställd direkt hos arbetsgivaren.

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via "ansök-knappen" på www.financerecruitment.se eller kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jacob Gajland på jacob.gajland@financerecruitment.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.financerecruitment.se
Sista ansökningsdag 4 feb 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Viva Wine & Spirits Group är en privatägd vin- och spritimportör och består i Sverige av Giertz Vinimport, The Wine Team, Chris
Wine, Winemarket och Iconic Wines. Sedan 2014 är gruppen den största leverantören av vin i Sverige till Systembolaget med en försäljning om >45 miljoner liter. Vidare är gruppen marknadsledande inom ekologiska och Fairtrade-certifierade viner vilka utgör mer än 40% än av koncernens försäljning. Viva Wine & Spirits Group arbetar aktivt med klimat- och hållbarhetsfrågor och är drivande i dryckesbranschens klimatinitiativ med målsättning att minska branschens klimatpåverkan. Gruppen har högt ställda krav på jämställdhet och arbetsförhållanden såväl inom gruppen som i hela leverantörskedjan.