Rekryteringskonsult

Rekryteringskonsult

Finance Recruitment fortsätter växa och vi har på ett och ett halvt år mer än dubblat vår personalstyrka tillsammans med divisionen Talent Recruitment. Vi söker nu en driven och dedikerad rekryteringskonsult som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa. Du blir en viktig del i vårt affärsområde Bank & Finans. Vi sitter i ljusa, nyrenoverade lokaler i korsningen Kungsgatan/Norrlandsgatan.

Detta är en nyckelposition där du ingår i ett team men kommer ha ett eget helhetsansvar för rekryteringsprocessen. En typisk dag på Finance Recruitment är mycket dynamisk där du bland annat kommer arbeta med försäljning, kundmöten, kandidatsökning, intervjuer, administration och kontraktsförhandling. Du kommer snabbt att få ansvara för och hantera flera rekryteringsprocesser samtidigt vilket ställer krav på ordning och struktur.

Vad vi erbjuder
Hos oss är det korta beslutsvägar, högt i tak och genuin teamanda. Vi ser till att ge dig den kunskap och de verktyg som krävs för att du på bästa möjliga sätt ska lyckas i rollen som rekryteringskonsult. Arbetet i sig erbjuder stor variation och för rätt person även mycket goda utvecklingsmöjligheter. Utöver detta erbjuder vi bland de bästa ekonomiska villkoren och förmånerna i vår bransch.

Hos oss är ingen dag den andra lik vilket gör det lite extra kul att gå till jobbet varje dag. Vi är ett tätt sammansvetsat team och ser framemot att göra plats för en till.

Profilbeskrivning
  • Högskole-/universitetsutbildning med minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet
  • Du har erfarenhet av Fintech och/eller Risk & Compliance och gärna rekryterat inom området
  • Du har tidigare arbetat med försäljning och kan uppvisa goda resultat
  • Du har lätt för att skapa kontakter och är bra på att bygga långsiktiga relationer
  • Som person är du resultatinriktad och inte rädd för nya utmaningar
  • Då flertalet av våra kunder och kandidater är internationella hanterar du engelska både i tal och skrift

Om oss
Finance Recruitment grundades 2014 och vi är en proaktiv rekryteringspartner specialiserad på kvalificerade positioner inom ekonomi, bank & finans. Vi stöttar våra kandidater och kunder med rekrytering samt konsultlösningar. Varje rekryteringskonsult hos oss är specialiserad på ett specifikt område där du antingen arbetar med permanent rekrytering eller konsultlösningar. Under 2016 startade vi divisionen Talent Recruitment och idag är vi tillsammans 20 anställda och omsatte under 2018 över 100 miljoner SEK. Läs mer om oss på www.financerecruitment.se

Intresserad
Låter detta som en intressant och utmanande position för dig? Välkommen med din ansökan på vår webbsida! Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om rollen kontaktar du Jelena
Kitanovic på 070 010 59 06.
Mer info
Kontaktperson Jelena Kitanovic
Telefon 0700105906
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.financerecruitment.se
Sista ansökningsdag 8 feb (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Finance Recruitment har tillsammans över 20 års erfarenhet av rekrytering från Stockholm och London. Genom att engagera oss i våra kunders behov och våra kandidaters önskemål matchar vi kravprofil med rätt kompetens. Vi tror på specialisering och fokuserar enbart på roller inom ekonomi, bank och finans för att säkerställa en kvalitativ leverans. Vi sköter hela rekryteringsprocessen från start till slut och du som kund kan känna dig trygg i att du har en kontaktperson genom hela processen så att ingen relevant information går förlorad. Vi tillhandahåller konsultuppdrag och rekryteringstjänster, vi har idag ett etablerat nätverk med Sveriges bästa ekonomer. www.financerecruitment.se