Redovisningsekonom till Hitta.se

Redovisningsekonom till Hitta.se

Vill du arbeta med ekonomi i ett dynamiskt företag som sätter sina anställda först? Har du erfarenhet av löpande redovisningsarbete och vill utveckla dina kunskaper i en arbetsmiljö där människor är glada, produktiva och har ett bra samspel? Då kan Hitta.se ha en spännande möjlighet för dig!

Om tjänsten
Hitta.se är ett ledande sökföretag för privatpersoner och företag i Sverige med ca 200 medarbetare. Till huvudkontoret i Stockholm söker man nu en driven och kommunikativ redovisningsekonom som trivs i en fartfylld miljö med många kontaktytor.

Som redovisningsekonom på Hitta.se kommer du att arbeta med den löpande redovisningen i koncernens bolag. Arbetet innebär mycket kontakt med företagets säljare samt övrig backoffice-personal. Ekonomifunktionen idag består av fem personer där du rapporterar till Head of Accounting & Reporting. Tjänsten är placerad på Hitta.se:s moderna huvudkontor vid Norrtull där det idag arbetar ca 85 medarbetare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Månads- och årsbokslut
 • Löpande bokföring
 • Skatt- och momsdeklarationer
 • Internrapportering
 • Kundreskontra
 • Leverantörsreskontra
 • Ad hoc-analyser och processutvecklingsarbete
Att jobba på Hitta.se
På Hitta.se får du arbeta på företag som strävar efter att bygga en arbetsmiljö där människor är glada, produktiva och har ett bra samspel. Du får arbeta i ett värderingsstyrt bolag med egenskaper som entreprenörskap, transparens, ödmjukhet och egna initiativ som ledord. Hitta.se värdesätter god balans mellan arbets- och privatliv och erbjuder digitala möjligheter som öppnar upp för flexibilitet i vardagen. De anordnar även måndagsfrukostar, after works, träningspass och andra sociala event för att du som medarbetare ska trivas och må bra på Hitta.se.

Profil
 • Högskole- eller eftergymnasial ekonomiutbildning
 • 2-5 års erfarenhet från brett redovisningsarbete, från reskontra till bokslut
 • Flytande kunskaper i engelska och svenska, såväl skriftligt som muntligt
 • Erfarenhet från transaktionsintensiva företag samt kunskaper i Fortnox ses som meriterande
Som person söker vi dig som är strukturerad och nyfiken med vilja att utvecklas. Du arbetar proaktivt och tar egna initiativ för att komma framåt. Du är beslutsför och kan driva ditt eget arbete självständigt och framför allt trivs du i en fartfylld miljö med möjlighet att växa i din roll tillsammans med företaget. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan och information
Låter detta intressant för dig? Välkommen med din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande. I denna rekrytering samarbetar Hitta.se med Finance Recruitment. Ansök via www.financerecruitment.se. För frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Maria.Hyden.ohm@financerecruitment.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.financerecruitment.se
Sista ansökningsdag 6 apr 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Finance Recruitment har tillsammans över 20 års erfarenhet av rekrytering från Stockholm och London. Genom att engagera oss i våra kunders behov och våra kandidaters önskemål matchar vi kravprofil med rätt kompetens. Vi tror på specialisering och fokuserar enbart på roller inom ekonomi, bank och finans för att säkerställa en kvalitativ leverans. Vi sköter hela rekryteringsprocessen från start till slut och du som kund kan känna dig trygg i att du har en kontaktperson genom hela processen så att ingen relevant information går förlorad. Vi tillhandahåller konsultuppdrag och rekryteringstjänster, vi har idag ett etablerat nätverk med Sveriges bästa ekonomer. www.financerecruitment.se