Redovisningsekonom i City

Redovisningsekonom i City

Redovisningsekonom i City

För vår kunds räkning som är ett multinationellt bolag inom affärssystem söker vi nu en redovisningsekonom med fokus på leverantörsreskontran med placering i city. Du kommer ingå ett team på totalt tre personer och rapporterar till redovisningschefen.

Tjänsten är ett hyrköps-upplägg där man är konsult i 6 månader som sedan över går till en tillsvidareanställning direkt hos kund.

Arbetsbeskrivning:
  • Självständigt ansvara för koncernens 6 dotterbolag och dess leverantörsreskontraflöden från ax till limpa
  • Stämma av 10-tal bankkonton samt tillhörande balanskonton vid månadsbokslutet
  • Stora kontaktytor både internt och externt med chefer, säljare, projektledare samt kunder i fakturafrågor
  • Delta aktivt i att förbättra reskontraflödet med effektiviseringsarbeten inom olika systemlösningar
Vem är du?
Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning gymnasieekonom eller motsvarande, med några års erfarenhet av självständigt arbete med leverantörsreskontra. Fakturaflödet är komplex varför du har förståelse för hela flödet och "affären". Vidare har du goda kunskaper i Excel och erfarenhet från minst stort ekonomisystem. De system du kommer att arbeta i främst är NetSuite (ERP) samt PaletteOnline (AP). Meriterande om du har erfarenhet av IT branschen. Som person är du strukturerad, noggrann och du håller deadlines. Du kan ta egna initiativ och är analytisk lagd så att du ser och tar tag i saker som behöver förbättras alternativt förändras

Intresserar denna roll dig? Ansök i så fall omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via "ansök-knappen" på www.financerecruitment.se eller kontakta ansvarig rekryteringskonsult Filip Tu på 0739109662.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.financerecruitment.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finance Recruitment grundades 2014 av fyra seniora rekryteringskonsulter med en tanke - att bli det självklara valet vid rekryterings- och interimstillsättningar inom ekonomi, bank och finans i Stockholm. Genom att uteslutande arbeta med tjänster inom dessa områden kan vi kalla oss specialister vilket har medfört att vi fått våra kunders fulla förtroende.

Varje rekrytering är unik. För att kunna leverera bäst värde till våra kunder och kandidater har vi valt att dela upp vår organisation i fyra fokusområden:
  • Ekonomi och redovisning
  • Chefer och specialister
  • Bank, finans och försäkring
  • Interimskonsulter
Med marknadens starkaste nätverk och ett tydligt fokus inom vårt specialistområde har vi erfarenheten och kunskapen som krävs för att säkerställa att rätt kandidat tillsätts rätt uppdrag.