Redovisningschef till marknadsledande Naty

Redovisningschef till marknadsledande Naty

Redovisningschef till marknadsledande Naty

Vi söker för vår kund Natys räkning efter en engagerad och proaktiv redovisningschef som är intresserad av nästa utmaning i en dynamisk miljö på ett marknadsledande bolag där kvalitet och hållbarhet står i fokus. Som redovisningschef har du ett övergripande ansvar för koncernens redovisning där du säkerställer god kvalitet i den legala rapporteringen. Natys ekonomifunktion är slimmad och effektiv, vilket innebär att rollen är bred med både strategiskt och operativt ansvar. Rollen är placerad på huvudkontoret på Södermalm och du rapporterar till CFO.

Dina huvudsakliga ansvarsområden
 • Ansvara för den löpande bokföringen, inkl reskontra tillsammans med redovisningsassistent
 • Upprättande av månads- och årsbokslut
 • Moms och skattedeklaration
 • Momsredovisning och redovisning/uppföljning av utländska dotterbolag
 • Lagerredovisning
 • Budget, analys och rapportering
 • Kontakt med revisorer
Din bakgrund
 • Akademisk bakgrund med ekonomisk inriktning
 • Minst 7-8 års redovisning av kvalificerat redovisningsarbete från liknande miljö eller redovisningsbyrå med större kunder
 • God systemvana och kunskap av SAP (S/4 HANA) samt lagerredovisning
 • Tidigare erfarenhet från FMCG är meriterande
 • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i såväl tal som skrift
För att trivas i rollen har du en prestigelös inställning till ditt arbete och kan tänka dig arbeta både med strategiska frågor såväl som hands-on i redovisningen för koncernens bolag. Då bolaget är entreprenöriellt så råder en stark team-kultur och vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga samtidigt som du i hög grad arbetar självständigt. Rollen innefattar personalansvar Du blir anställd direkt hos arbetsgivaren och rollen omfattar heltid.

Om bolaget
Naty AB (www.naty.com) tillverkar och marknadsför ett koncept av baby-produkter och Feminine Care i ekologiska material under det egna varumärket ECO by Naty. Försäljning sker huvudsakligen till internationellt marknadsledande detaljhandelskedjor och onlinekedjor i bland annat England, Holland, USA, Kanada, Tyskland, Frankrike, Italien och Australien. Naty har även egen e-handel. Gediget entreprenörskap, höga kvalitetskrav och kontinuerlig innovation präglar alla delar av Naty. Målsättningen är att vara det naturliga och självklara valet för miljömedvetna föräldrar.

Ansökan
Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via "ansök-knappen" på www.financerecruitment.se eller kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jacob Gajland på jacob.gajland@financerecruitment.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.financerecruitment.se
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finance Recruitment grundades 2014 av fyra seniora rekryteringskonsulter med en tanke - att bli det självklara valet vid rekryterings- och interimstillsättningar inom ekonomi, bank och finans i Stockholm. Genom att uteslutande arbeta med tjänster inom dessa områden kan vi kalla oss specialister vilket har medfört att vi fått våra kunders fulla förtroende.

Varje rekrytering är unik. För att kunna leverera bäst värde till våra kunder och kandidater har vi valt att dela upp vår organisation i tre olika specialistområden: Finance Recruitment Permanent, Finance Recruitment Interim och Talent Recruitment Permanent & Konsult.

Med marknadens starkaste nätverk och ett tydligt fokus inom vårt specialistområde har vi erfarenheten och kunskapen som krävs för att säkerställa att rätt kandidat tillsätts rätt uppdrag.