Redovisningsansvarig till Teenage Engineering

Redovisningsansvarig till Teenage Engineering

Redovisningsansvarig till Teenage Engineering

Är du en strukturerad och flexibel doer med bred erfarenhet av redovisning och trivs du i en självständig roll där du får möjligheten att använda hela bredden av din kompetens? Vill du arbeta i en internationell och kreativ miljö där beslutsvägarna är korta och där varje medarbetares insats värderas högt? Då kan det vara dig vi söker!

Som redovisningsansvarig på Teenage Engineering har du en mycket viktig funktion och är en del av vår framgång. Du har ett övergripande helhetsansvar för redovisningen (inklusive lönehantering) och dina arbetsuppgifter kommer att innefatta allt från kontroll av löpande bokföring till månads- och årsbokslut samt upprättande av årsredovisning. Du rapporterar moms- och skattedeklarationer och då produktion och försäljning sker internationellt kommer du också att ansvara för företagets intrastatrapportering. Utöver detta ansvarar du för- och säkerställer redovisningen för vårt DB i USA samt bistår ledningen med finansiell rapportering både för vårt AB samt DB.

Du arbetsleder och stöttar en ekonomiassistent i ditt team.

Tjänsten är placerad på Teenage Engineerings huvudkontor i Stockholm. Du rapporterar till CFO.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi med mycket goda redovisningskunskaper. Du har arbetat med hela redovisningsflödet i minst några år och känner dig redo att axla helhetsansvaret för en mindre koncern. Om du har arbetat med royalty, lager- och projektredovisning ser vi det som meriterande. Likaså är erfarenhet av lön meriterande. Eftersom vi arbetar i en internationell miljö, förutsätter vi att du har goda kunskaper i engelska, skriftligt som muntligt.

Det viktigaste för att trivas i rollen är att du ser dig själv som självgående samt att du är van att arbeta systematiskt och stundtals i ett högt tempo. Du är en prestigelös och flexibel person som försöker hitta lösningar istället för att se problem. Då tjänsten innebär många kontakter, internt som externt, är det också viktigt att du är en ödmjuk och social person som uppskattar möjligheten till många kontaktytor. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Stämmer detta in på dig och vill du vara en del av en inspirerande internationell kultur? Välkommen med din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande. I denna rekrytering samarbetar Teenage Engineering med Finance Recruitment.

Ansök via www.financerecruitment.se. För frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult hanna.bulldra@financerecruitment.se

Om Teenage Engineering
teenage engineering develops highly acclaimed products for people who love sound, music and design. teenage engineering was founded in 2007. our first product was the op-1, a portable all-in-one synthesizer used by world famous artists, sound designers and dj's. other products range from the od-11, a high-end wireless stereo loudspeaker, the ultra portable and ultra low cost pocket operators, the op-z, multimedia synthesizer and sequencer workhorse. our hq is located in stockholm, sweden. here a multidisciplinary team of software / electrical / mechanical engineers and industrial / textile / lifestyle designers are developing our products from start to finish. the studio is fully equipped workshop with state of the art rapid prototyping machines.

Our philosophy
we believe in culture, people, technology, discipline, curiosity and humor.

Sökord: ekonomi, Stockholm, redovisningsekonom, redovisning, redovisningsansvarig, accountant
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.financerecruitment.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finance Recruitment grundades 2014 av fyra seniora rekryteringskonsulter med en tanke - att bli det självklara valet vid rekryterings- och interimstillsättningar inom ekonomi, bank och finans i Stockholm. Genom att uteslutande arbeta med tjänster inom dessa områden kan vi kalla oss specialister vilket har medfört att vi fått våra kunders fulla förtroende.

Varje rekrytering är unik. För att kunna leverera bäst värde till våra kunder och kandidater har vi valt att dela upp vår organisation i tre olika specialistområden: Finance Recruitment Permanent, Finance Recruitment Interim och Talent Recruitment Permanent & Konsult.

Med marknadens starkaste nätverk och ett tydligt fokus inom vårt specialistområde har vi erfarenheten och kunskapen som krävs för att säkerställa att rätt kandidat tillsätts rätt uppdrag.