Redovisningsansvarig till Accent Equity Partners

Redovisningsansvarig till Accent Equity Partners

Redovisningsansvarig till Accent Equity Partners

Vi söker för Accent Equity Partners räkning en redovisningsansvarig som trivs med arbete i en entreprenöriell miljö med korta beslutsvägar. Accent Equity Partners är ett välrenommerat bolag som söker dig som har flera års arbetserfarenhet som redovisningsekonom så att du snabbt kan sätta dig in i arbetsuppgifterna. Som redovisningsansvarig hanterar du självständigt ekonomin från ax till limpa och upprättar årsbokslut och årsredovisningar på egen hand. En stor del av rollen kommer innebära att utveckla en strukturerad och effektiv redovisningsfunktion. Vidare är du en självgående och flexibel person som är bra på att skapa strukturer i en föränderlig miljö, och ditt arbete kännetecknas av noggrannhet och hög kvalitet. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor i rollen, både interna och externa, är det avgörande att du trivs i samarbetet med andra och är lyhörd och smidig i ditt sätt att kommunicera. Tjänsten är placerad i trevliga lokaler på Engelbrektsgatan och du rapporterar till CFO.

Arbetsbeskrivning:
 • Ansvara för att redovisning och rapportering för Accent Equity Partners samt andra svenska bolag kopplade till Accent Equity, upprättas enligt lag- och ägarkrav
 • Ansvara för att upprätta årsbokslut och årsredovisningar enligt K3
 • Hantera företagets löner, via extern löneadministratör
 • Ansvara för och hantera deklarationer av inkomstskatt, moms och arbetsgivaravgifter
 • Effektivisera företagets redovisnings-, boksluts- och rapporteringsprocess
 • Vara uppdaterad på aktuella redovisnings- och skattefrågor frågor för att kunna agera rådgivande inom organisationen
Profilbeskrivning:
 • Vi söker dig som har en akademisk examen i ekonomi / redovisning / företagsekonomi och har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet
 • Erfarenhet och redovisningskunskaper från praktiskt arbete i mindre bolag
 • Stark kunskap om redovisningsstandarder inklusive tekniska aspekter inom svensk redovisning, skatteregler och internkontroll
 • Erfarenhet av rapportering enligt K3 är ett krav och IFRS är meriterande
 • Du har mycket goda kunskaper i Excel och redovisningssystem
 • Du har också mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
Om Accent Equity Partners:
Accent Equity har sedan 1994 investerat i privata nordiska bolag där en ny partner eller ägare kan agera som en katalysator. Vår ambition är att investera i och utveckla bolagen till att bli nordiska, europeiska eller globala marknadsledare genom en professionell, engagerad och långsiktig approach som resulterar i enastående och uthållig avkastning. Accent Equity Partners är investeringsrådgivare till alla Accent Equity-fonder. Se även vår hemsida www.accentequitypartners.se.

Om du är intresserad av att vara med och spela en viktig roll i denna ledande organisation, ansök idag! Ansök vi "ansök knappen" på via vår hemsida.

Sökord: Stockholm, Ekonomi, redovisning, redovisningsansvarig, redovisningschef, accountant, accounting manager, finance manager, senior financial controller
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.financerecruitment.se
Sista ansökningsdag 14 nov 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finance Recruitment grundades 2014 av fyra seniora rekryteringskonsulter med en tanke - att bli det självklara valet vid rekryterings- och interimstillsättningar inom ekonomi, bank och finans i Stockholm. Genom att uteslutande arbeta med tjänster inom dessa områden kan vi kalla oss specialister vilket har medfört att vi fått våra kunders fulla förtroende.

Varje rekrytering är unik. För att kunna leverera bäst värde till våra kunder och kandidater har vi valt att dela upp vår organisation i tre olika specialistområden: Finance Recruitment Permanent, Finance Recruitment Interim och Talent Recruitment Permanent & Konsult.

Med marknadens starkaste nätverk och ett tydligt fokus inom vårt specialistområde har vi erfarenheten och kunskapen som krävs för att säkerställa att rätt kandidat tillsätts rätt uppdrag.