Morgontrött rekryteringskonsult sökes...

Morgontrött rekryteringskonsult sökes...

Vi bryr oss inte så mycket om du är morgontrött eller inte utan huvudsaken är att du vill vara med på en spännande resa med oss!!!

Finance Recruitment fortsätter växa och vi söker nu en driven och dedikerad rekryteringskonsult som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa. Du kommer att bli en viktig del i vårt affärsområde Finance & Accounting. Vi sitter i ljusa, nyrenoverade lokaler i korsningen Kungsgatan/Norrlandsgatan.

Du ingår i ett team på 7 personer men kommer ha helhetsansvar för egna rekryterings- eller konsultprocesser. En typisk dag på Finance Recruitment kommer du att arbeta med försäljning, kundmöten, kandidatsökning och kandidatintervjuer. Du kommer att ansvara för och hantera flera rekryterings- eller konsultprocesser samtidigt, vilket ställer krav på att du har en entreprenöriell anda samt att du är ordningsam och strukturerad i ditt arbetssätt.

Vad vi erbjuder
Hos oss är det korta beslutsvägar, högt i tak och genuin teamanda. Vi ser till att ge dig den kunskap och de verktyg som krävs för att du på bästa möjliga sätt ska lyckas i rollen som rekryteringskonsult. Arbetet i sig erbjuder stor variation och för rätt person även mycket goda utvecklingsmöjligheter, du kommer att ha goda förutsättningar att påverka din egen framgång. Hos oss är ingen dag den andra lik vilket gör det extra kul att gå till jobbet varje dag. Vi är ett tätt sammansvetsat team och ser fram emot att göra plats för en till.

Bakgrund och personlighet
· Högskole-/universitetsutbildning med några års relevant arbetslivserfarenhet
· Har du erfarenhet av rekrytering sedan tidigare så är det mycket meriterande
· Du har tidigare arbetat med försäljning och kan uppvisa goda resultat
· Du har lätt för att skapa kontakter, är bra på att bygga långsiktiga relationer och har integritet
· Som person är du kommunikativ, resultatinriktad, ihärdig och orädd för nya utmaningar
· Då flertalet av våra kunder och kandidater är internationella hanterar du engelska väl både i tal och skrift

Vi har också bra kaffe på kontoret
Låter det intressant? Välkommen med din ansökan på Finance
Recruitments hemsida. Om du har frågor angående tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Philip Dufwa, 0707420053.

Sökord: rekrytering, recruitment, rekryteringskonsult, recruitment consultant, search, konsult, HR, sälj, sales, försäljningschef, sales manager, key account, account manager
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.financerecruitment.se
Sista ansökningsdag 14 dec 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finance Recruitment grundades 2014 och vi är en proaktiv rekryteringspartner specialiserad på kvalificerade positioner inom ekonomi, bank & finans. Vi stöttar våra kandidater och kunder med rekrytering samt konsultlösningar. Varje rekryteringskonsult hos oss är specialiserad på ett specifikt område där du antingen arbetar med permanent rekrytering eller konsultlösningar (interim). Under 2016 startade vi divisionen Talent Recruitment och idag är vi tillsammans ca 25 anställda och omsatte under 2018 över 100 miljoner SEK. Läs mer om oss på www.financerecruitment.se