Koncernredovisningsekonom till Eniro

Koncernredovisningsekonom till Eniro

Har du starka redovisningskunskaper och viss vana från koncernredovisning? Söker du ett nästa steg i din karriär och vill verka i en utvecklande miljö? Tycker du om att effektivisera processer? Då kan det vara dig vi söker!

Vi söker nu en Koncernredovisningsekonom till bolagets ekonomiavdelning. Rollen är bred där du ansvarar för månatlig konsolidering av ca 20 bolag och också för moderbolagets redovisning.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
· Månatlig konsolidering och rapportering av koncernen.
· Kvartals- och årsredovisning för koncernen.
· Systemansvar för Cognos Controller.
· Huvudansvar för moderbolagets redovisning
(löpande redovisning, avstämningar, rapportering, bokslut).
· Ett ansvar för att lagar och regler samt Eniros policys och internprogram efterlevs.
· Delta i projekt och utvecklingsarbete

Du kommer arbeta nära Koncernredovisningschefen och har också ett nära samarbete med bolagets redovisningsavdelning som idag består av drygt 20 personer.

Tjänsten är placerad i Eniros lokaler i Kista där även CEO och ledningsgrupp sitter.

Vem söker vi? Vi söker dig som har:
· Mycket goda redovisningskunskaper (självständigt kunna upprätta årsbokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer)
· Erfarenhet av Cognos Controller.
· God förståelse för IFRS regelverk.
· Goda kunskaper i engelska, muntligt som
skriftligt.
· Goda kunskaper i Excel

Meriterande:
· Erfarenhet av Agresso / Navision.

Du trivs av att självständigt arbeta i en föränderlig miljö och av att bidra till en ständig utveckling. Eftersom tjänsten innebär mycket kontakter, interna och externa, är du kommunikativ och social och ser möten med olika typer av människor som en naturlig sak. Som person har du ett starkt eget driv, är välorganiserad och noggrann.

Stämmer detta in på dig? Då kan vi erbjuda dig en spännande och utvecklande tjänst i en fartfylld miljö på ett drivet företag med sunda värderingar där prestigelöshet och frihet under ansvar gäller. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper
Mer info
Kontaktperson Fredrik Sjöberg
Telefon 0707-12 92 97
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.financerecruitment.se
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eniro är ett nordiskt techbolag som hjälper små och medelstora företag med digital marknadsföring. Eniro har även en söktjänst som aggregerar, filtrerar och presenterar information för att hjälpa privatpersoner att hitta och komma i kontakt med varandra och med företag. Bolaget är verksamt i Sverige, Norge, Danmark och Finland genom lokala domänerna eniro.se, gulesider.no, krak.dk samt degulesider.dk. Eniro är noterat på Nasdaq Stockholm [ENRO] och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Intresserar denna roll dig? Ansök i så fall omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via "ansök-knappen" på www.financerecruitment.se eller kontakta ansvarig rekryteringskonsult på fredrik.sjoberg@financerecruitment.se vid eventuella frågor.

Sökord: ekonomi, stockholm, koncernredovisning, group controller, financial controller, group account controller, accounting