Junior Rekryteringskonsult

Junior Rekryteringskonsult

Junior Rekryteringskonsult

Vill du arbeta i en miljö som kännetecknas av stort affärsfokus, omtänksamhet, personlig utveckling och attraheras du av att få vara med och påverka och ta ett bolag till nästa nivå. – då är Finance Recruitment rätt plats för dig.

Finance Recruitment ska växa och vi söker nu en driven och dedikerad rekryteringskonsult som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa. Du kommer att bli en viktig del i vårt affärsområde Finance & Accounting. Vi sitter i ljusa, nyrenoverade lokaler i korsningen Kungsgatan/Norrlandsgatan men är öppna för flexibla lösningar för att arbeta hemifrån. Vi arbetar aktivt för ett bra arbetsklimat som vi följer upp via Great Place To Work-konceptet.

Du ingår i ett team men kommer ha ett eget helhetsansvar för rekryteringsprocessen. En typisk dag på Finance Recruitment är mycket dynamisk där du bland annat kommer arbeta med försäljning, kundmöten, kandidatsökning, intervjuer, administration och kontraktsförhandling. Du kommer snabbt att få ansvara för och hantera flera rekryteringsprocesser samtidigt vilket ställer krav på ordning och struktur.

Vad vi erbjuder
Hos oss är det korta beslutsvägar, högt i tak och genuin teamanda. Vi ser till att ge dig den kunskap och de verktyg som krävs för att du på bästa möjliga sätt ska lyckas i rollen som rekryteringskonsult. Arbetet i sig erbjuder stor variation och för rätt person även mycket goda utvecklingsmöjligheter. Utöver detta erbjuder vi bland de bästa ekonomiska villkoren och förmånerna i vår bransch.
Hos oss är ingen dag den andra lik vilket gör det lite extra kul att gå till jobbet varje dag. Vi är ett tätt sammansvetsat team och ser framemot att göra plats för en till.

Profilbeskrivning
 • Högskole-/universitetsutbildning med minst ett par års arbetslivserfarenhet
 • Du har erfarenhet av ekonomi
 • Meriterande om du har tidigare arbetat med försäljning.
 • Du har lätt för att skapa kontakter och är bra på att bygga långsiktiga relationer
 • Som person är du resultatinriktad och inte rädd för nya utmaningar.
 • Du är strukturerad
 • Då flertalet av våra kunder och kandidater är internationella hanterar du engelska både i tal och skrift
Om oss
Finance Recruitment grundades 2014 och vi är en proaktiv rekryteringspartner specialiserad på kvalificerade positioner inom ekonomi, bank & finans. Vi stöttar våra kandidater och kunder med rekrytering samt konsultlösningar. Varje rekryteringskonsult hos oss är specialiserad på ett specifikt område där du antingen arbetar med permanent rekrytering eller konsultlösningar (interim). Vi omsatte under 2020 130 miljoner SEK.

Läs mer om oss på www.financerecruitment.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.financerecruitment.se
Sista ansökningsdag 15 okt 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finance Recruitment grundades 2014 av fyra seniora rekryteringskonsulter med en tanke - att bli det självklara valet vid rekryterings- och interimstillsättningar inom ekonomi, bank och finans i Stockholm. Genom att uteslutande arbeta med tjänster inom dessa områden kan vi kalla oss specialister vilket har medfört att vi fått våra kunders fulla förtroende.

Varje rekrytering är unik. För att kunna leverera bäst värde till våra kunder och kandidater har vi valt att dela upp vår organisation i fyra fokusområden:
 • Ekonomi och redovisning
 • Chefer och specialister
 • Bank, finans och försäkring
 • Interimskonsulter
Med marknadens starkaste nätverk och ett tydligt fokus inom vårt specialistområde har vi erfarenheten och kunskapen som krävs för att säkerställa att rätt kandidat tillsätts rätt uppdrag.