Junior Redovisningsekonom i Stockholm

Junior Redovisningsekonom i Stockholm

Junior Redovisningsekonom till byrå

Vi söker just nu för kunds räkning en junior redovisningsekonom till en redovisningsbyrå strax söder om Stockholm. Här kommer du att bli en del av ett glatt och hjälpsamt gäng som stöttar varandra i det dagliga arbetet. Byrån är nytänkande och har en intressant affärsidé i kombination med affärssystem och klassisk redovisning. Här får du chansen att växa i din roll och utvecklas inom redovisningen där dina egna ambitioner sätter nivån på vilken ansvar du får ta på sikt.

Vi söker dig som har arbetat ett par år inom löpande bokföring redo att ta nästa steg. Du är vass kommunikatör och gillar att ge service åt kunder. För att trivas här tror vi att du är en lagspelare som även trivs bra med självständigt arbete och tar stort ansvar.

Rekryteringen sköts exklusivt av Finance Recruitment som ansvarar för urvalsprocessen. Urval sker löpande. Anställning sker direkt hos kunden med 6 månaders provanställning.

Ansök via "ansök-knappen" på www.financerecruitment.se eller kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Kleiner 0735 27 35 17.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.financerecruitment.se
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finance Recruitment grundades 2014 av fyra seniora rekryteringskonsulter med en tanke - att bli det självklara valet vid rekryterings- och interimstillsättningar inom ekonomi, bank och finans i Stockholm. Genom att uteslutande arbeta med tjänster inom dessa områden kan vi kalla oss specialister vilket har medfört att vi fått våra kunders fulla förtroende.

Varje rekrytering är unik. För att kunna leverera bäst värde till våra kunder och kandidater har vi valt att dela upp vår organisation i fyra fokusområden:
  • Ekonomi och redovisning
  • Chefer och specialister
  • Bank, finans och försäkring
  • Interimskonsulter
Med marknadens starkaste nätverk och ett tydligt fokus inom vårt specialistområde har vi erfarenheten och kunskapen som krävs för att säkerställa att rätt kandidat tillsätts rätt uppdrag.