Head of Accounting and Reporting till hitta.se

Head of Accounting and Reporting till hitta.se

Head of Accounting & Reporting till Hitta.se

Vill du arbeta med ekonomi i ett dynamiskt företag som sätter sina anställda först? Har du erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, leda ett team och vill utveckla dina egna och kollegors kunskaper i en arbetsmiljö där människor är glada, produktiva och har ett bra samspel? Då kan Hitta.se ha en spännande möjlighet för dig!

Om tjänsten
Hitta.se är ett ledande sökföretag för privatpersoner och företag i Sverige med ca 100 medarbetare. Till huvudkontoret i Stockholm söker man nu en driven och kommunikativ Head of Accounting & Reporting som trivs i en fartfylld miljö med många kontaktytor.

Som Head of Accounting & Reporting på hitta.se kommer du att ha ett övergripande ansvar för redovisningen för koncernens bolag. Arbetet innebär bland annat ett visst operativt ansvar i årsredovisningen och bokslut, leda & coacha ditt team samt strategiskt ansvar i transformationsprojekt tillsammans med CFO. Ekonomifunktionen består idag av fem personer och du kommer att rapportera till CFO. Tjänsten är placerad på hitta.se:s moderna huvudkontor vid Norrtull där det arbetar ca 80 medarbetare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Leda bokslutsarbetet på månad- och årsbasis
 • Ansvar för den legala rapporteringen, samt managementrapportering
 • Utveckling av rutiner och arbetssätt inom redovisningsfunktionen
 • Personalansvar för två anställda
 • Deklarationer och momsredovisning
 • Systemansvarig för ekonomisystemet
 • Kontakt med revisorer
Profil
 • Högskole- eller eftergymnasial ekonomiutbildning
 • 6-7 års erfarenhet från liknande roll, kvalificerat redovisningsarbete eller revision, och god kunskap inom K3 regelverket och IFRS
 • Tidigare erfarenhet från en roll som innefattar förändringsarbete
 • Har du erfarenhet av koncernredovisnings eller personalansvar ses det som meriterande samt av arbete i noterad eller riskkapitalägd miljö
 • Flytande kunskaper i engelska och svenska, såväl skriftligt som muntligt
Som person söker vi dig som är strukturerad och nyfiken med vilja att utvecklas och driva förändring. Du arbetar proaktivt och tar egna initiativ för att komma framåt. Som person är du beslutsför och kan driva ditt eget arbete självständigt och framför allt trivs du i en fartfylld miljö med möjlighet att växa tillsammans med företaget. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Att jobba på Hitta.se
På Hitta.se får du arbeta på företag som strävar efter att bygga en arbetsmiljö där människor är glada, produktiva och har ett bra samspel. Du får arbeta i ett värderingsstyrt bolag med egenskaper som entreprenörskap, transparens, ödmjukhet och egna initiativ som ledord. Hitta.se värdesätter god balans mellan arbets- och privatliv och erbjuder digitala möjligheter som öppnar upp för flexibilitet i vardagen. De anordnar även måndagsfrukostar, after works, träningspass och andra sociala event för att du som medarbetare ska trivas och må bra på Hitta.se.

Ansvarig rekryteringskonsult i processen är Jacob Gajland från Finance Recruitment. Ansökan sker via www.financerecruitment.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.financerecruitment.se
Sista ansökningsdag 20 nov 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finance Recruitment grundades 2014 av fyra seniora rekryteringskonsulter med en tanke - att bli det självklara valet vid rekryterings- och interimstillsättningar inom ekonomi, bank och finans i Stockholm. Genom att uteslutande arbeta med tjänster inom dessa områden kan vi kalla oss specialister vilket har medfört att vi fått våra kunders fulla förtroende.

Varje rekrytering är unik. För att kunna leverera bäst värde till våra kunder och kandidater har vi valt att dela upp vår organisation i tre olika specialistområden: Finance Recruitment Permanent, Finance Recruitment Interim och Talent Recruitment Permanent & Konsult.

Med marknadens starkaste nätverk och ett tydligt fokus inom vårt specialistområde har vi erfarenheten och kunskapen som krävs för att säkerställa att rätt kandidat tillsätts rätt uppdrag.