Ekonomichef till Delete Services

Ekonomichef till Delete Services

Är du kommunikativ och lösningsorienterad och trivs i en affärsnära roll? Arbetar du som business controller och vill ta nästa steg i karriären eller arbetar du som ekonomichef och trivs i en roll där du får arbeta både strategiskt och operativt?

För Delete koncernens fortsatta tillväxtresa söker vi nu en ekonomichef för det svenska bolaget. Rollen innefattar allt från budget- och prognosarbete, analys och uppföljning av den operativa verksamheten till att proaktivt stötta bolagets projektledare och chefer i resursoptimering och kapacitetsutnyttjande samt i den ekonomiska uppföljningen. Då du arbetar brett inom organisationen ställer det krav på kommunikativ och analytisk förmåga samt att du har hög kvalitetsmedvetenhet och integritet i ditt dagliga arbete. Du ingår i ledningsgruppen för det svenska bolaget, agerar bollplank och rapporterar till den svenska VDn med streckad linje till koncernens CFO i Finland. Rollen innefattar personalansvar för bolagets redovisningschef.
Tjänsten är placerad i trevliga lokaler i Kungsholmen. Start är enligt överenskommelse.

Övriga arbetsuppgifter
  • Löpande analys och uppföljning av den operativa verksamheten utifrån budget och nyckeltal
  • Proaktivt stötta och driva den ekonomiska uppföljningen hos bolagets projektledare och chefer
  • Deltagande i strategiska förbättringsprojekt avseende både befintlig och framtida verksamhet samt utveckling av processer
  • Nyckelroll i anbudsprocessen för säkerställning av lönsamhet
  • Ansvar för affärsområdet Industrial Services där du tar ett helhetsgrepp över både kostnad och intäktssidan
Kravprofil
  • Civilekonom alt motsvarande kunskap med minst 5 års erfarenhet från liknande befattning
  • Meriterande om du har erfarenhet från tjänsteproducerande verksamhet och/eller erfarenhet från bolag med internationell närvaro där man arbetat enligt IFRS
  • Meriterande om du har erfarenhet från projektrelaterade affärer och/eller av större investeringsarbete (CAPEX)
  • Du har goda kunskaper av Excel och är bekväm med användandet av BIsystem
  • Du kommunicerar obehindrat på engelska såväl som svenska, i tal och skrift
För att lyckas i rollen är du en nyfiken, lyhörd och kommunikativ person med förmåga och mod att ifrågasätta och konstruktivt komma med lösningar och förbättringar i frågor som leder till bolagets fortsatta tillväxtresa. På Delete värdesätts prestigelöshet och du förväntas att arbeta strategiskt och operativt för att nå bolagets och koncernens gemensamma mål.

Intresserar denna roll dig? Ansök i så fall omgående då intervjuer löpande. Ansök via "ansök-knappen" på www.financerecruitment.se eller kontakta ansvarig rekryteringskonsult på jacob.gajland@financerecruitment.se alternativt på 076-006 50 15 vid eventuella frågor.

Sökord: business controller ekonomi, controller, ekonomichef, group controller, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.financerecruitment.se
Sista ansökningsdag 26 apr 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Delete är ett av Nordens ledande fullserviceföretag inom miljötjänster. Vi erbjuder våra kunder verksamhetskritiska tjänster som kräver expertis och utrustning. Vi är verksamma inom tre affärsområden: 1) Industri- och fastighetsservice 2) Rivning och 3) Återvinning och avfallshantering och våra största kunder återfinns inom industri- bygg- och fastighetsbranschen samt offentlig sektor. Deletes vision är att vara den ledande aktören inom miljötjänster och industriservice i Norden. Våra kärnvärden är entreprenörsanda, effektivitet, ansvarstagande, know-how och Respekt.
We Delete your problems.