Ekonomiansvarig till Brimap AB

Ekonomiansvarig till Brimap AB

Ekonomiansvarig till Brimap AB

I koncernen Brimap ingår e-Avrop och Primona som tillsammans är ledande i Sverige inom IT-stöd för offentlig upphandling och digitala inköpsprocesser och omsätter cirka 50 miljoner SEK. IT-tjänsterna är mjukvarubaserade och levereras som en SaaS-tjänst. De över 300 kunderna är till största del upphandlande myndigheter såsom kommuner, kommunala bolag, statliga myndigheter och regioner, men även privata bolag med hög inköpsmognad. Kunderna finns till största del i Sverige, men även i Norge och på Ålan

Koncernbolagen grundades 1999 och har idag ca. 40 medarbetare med kontor beläget i Stocksund och Stockholms city.

Om tjänsten:
Vill du vara med på en tillväxtresa där du blir en viktig kugge och där du kommer att få bidra proaktivt till bolagets fortsatta utveckling och framgång? Är du dessutom utvecklingsdriven och är bra på att sätta strukturer samt kan bidra till att utveckla- och effektivisera koncernens administrativa rutiner och processer. Då kan detta vara tjänsten för dig!

Brimap söker en ekonomiansvarig som ska växa in i ett helhetsansvar för ekonomifunktionen samt för de två verksamhetsdrivande dotterbolagen. Du kommer att ha en bred och varierad roll med flera olika ansvarsområden. Du kommer att få möjligheten att växa in i rollen med förväntan att på sikt axla dina uppgifter helt självständigt och vara ensam ansvarig för koncernens ekonomifunktion. Rapportering sker direkt till moderbolagets VD.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:
 • Operativ och strategisk ekonomisk styrning
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Periodiseringar
 • Löpande redovisning, fakturering, påminnelsehantering
 • Skatt- och momsdeklarationer
 • Månads- och årsbokslut
 • Års- och koncernredovisning
 • Uppföljning och genomförande av budgetprocessen
 • Likviditetsbudget
 • Analys- och uppföljning av kostnader och intäkter
 • Identifiera förbättringsmöjligheter och arbete med effektivisering och digitalisering av processer
Din bakgrund:
Du har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande samt har några års erfarenhet från en liknande roll i mindre bolag. Vi ser det som meriterande om du har en bakgrund inom revision samt har arbetat med affärssystemet Fortnox. Du har även ett gediget intresse för system och dess effektiviseringsmöjligheter och har mycket goda kunskaper i Microsoft Excel.

Som person trivs du i en föränderlig miljö som präglas av tillväxt och entreprenörsanda samt är självgående, prestigelös och strukturerad. Det är också viktigt att du är analytisk och utvecklingsdriven ur ett administrativt samt processdrivet perspektiv. Du har lätt för att ta kontakt mellan olika avdelningar, komma med förbättringsförslag ur ett ekonomiskt perspektiv samt förmågan att tänka proaktivt i takt med att koncernen växer.

Vill du ta nästa steg i din utveckling hos en växande koncern med goda villkor med härliga kollegor som välkomnar nya idéer och ger dig verktyg att lyckas i dina åtaganden? Tveka inte med din ansökan!

Rekryteringen sköts exklusivt av Finance Recruitment som ansvarar för urvalsprocessen. Önskvärd start är så tidigt som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Urval sker löpande. Anställning sker direkt hos Brimap med 6 månaders provanställning.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Kaaling, anna.kaaling@financerecruitment.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.financerecruitment.se
Sista ansökningsdag 2 mars 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finance Recruitment grundades 2014 av fyra seniora rekryteringskonsulter med en tanke - att bli det självklara valet vid rekryterings- och interimstillsättningar inom ekonomi, bank och finans i Stockholm. Genom att uteslutande arbeta med tjänster inom dessa områden kan vi kalla oss specialister vilket har medfört att vi fått våra kunders fulla förtroende.

Varje rekrytering är unik. För att kunna leverera bäst värde till våra kunder och kandidater har vi valt att dela upp vår organisation i fyra fokusområden:
 • Ekonomi och redovisning
 • Chefer och specialister
 • Bank, finans och försäkring
 • Interimskonsulter
Med marknadens starkaste nätverk och ett tydligt fokus inom vårt specialistområde har vi erfarenheten och kunskapen som krävs för att säkerställa att rätt kandidat tillsätts rätt uppdrag.