Credit Investment Director

Credit Investment Director

Till Avidas Business Finance-enhet söker vi nu en Credit
Investment Director.

I denna helt nyupprättade roll kommer du att vara en nyckelperson som ska komplettera vårt Business Finance team. Denna möjlighet innebär att du får ansvar för försäljning rådgivning och utveckling av våra finansiella tjänster för bolag i premium segmentet. Vi erbjuder flexibla finansieringslösningar för kunder inom private equity och söker dig som vill vara drivande i hela investeringsprocessen, från uppsökande av case till att etablera relationer och samarbeten samt bidra med att identifiera och analysera potentiella finansieringsmöjligheter.

Vi förväntar oss att du:
· Är driven och självgående med en positiv och prestigelös attityd
· Har minimum 4 års erfarenhet av credit research, credit analysis eller leveraged finance
· Arbetar på ett analytiskt strukturerat sätt
· Tar ansvar för origination och vidareutvecklar befintliga kundrelationer.
· Kan managera ett nära samarbete och dialog med övriga avdelningar inom bolaget och då främst kreditavdelningen

Välkommen med din ansökan på Finance Recruitments hemsida. Vid eventuella frågor rörande tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nahrin Anbratt på 070-498 02 74.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.financerecruitment.se
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Avida är ett litet och snabbt växande kreditmarknadsbolag på den nordiska finansmarknaden. Vi har fått ta emot utmärkelsen DI Gasell tre år i rad så vi vet hur vi ska skapa lönsam tillväxt.

Vi befinner oss i en expansiv fas och växer snabbt inom främst företagsfinansiering i Sverige, Norge och Finland men också i övriga Europa. Men vår affärsidé är större än så, vi erbjuder både företag och konsumenter finansiella tjänster genom enkla och moderna lösningar. Kulturen är hjälpsam med ett stort engagemang där medarbetarna har mycket frihet under ansvar. Vi är idag cirka 110 anställda med huvudkontor i centrala Stockholm samt filialer i Oslo och Helsingfors.

Läs mer om oss på; https://www.avidafinance.com/sv/start/